Khamis, 7 April 2011

E-Book Percuma JINTANMANIS.COM

Assalamualaikum

Waaa..teruja sungguh masa Ana buat n3 nih..hehe..sebab baru je siap download e-book yang Rosmarlina hadiahkan buat semua peminat2 dan pengunjung jintanmanis.com. Sape2 yang belum tu bolehla berbuat demikian yer..

nak tahu lebih lanjut, tengok sini..




crdt : www.jintanmanis.com

crdt :www.jintanmanis.com


Seronok sebenarnya, sebab boleh dikatakan hari2 masuk website Ros tengok resepi roti walhal dah save pon resepi tuh...kalau nak buat roti (macam hari2 je..) donut ke..yang terbaru Ana dok skodeng pizza 2 3 hari dah, tapi tak buat2 lagi..hihi...tak sah tak jenguk sana dulu...

Apa lagi tunggu? Cepat pergi sana..kot2 ada donut ke..roti ke..boleh angkut bawak balik skali yer...hehe..

Terima kasih bebanyak buat Ros & suaminya yang bermurah hati menyediakan e-book istimewa percuma ni..Sekian...

1 ulasan:

Ayu Safieza berkata...

Thank u for sharing anna....:) will do some day toooooo:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...