Isnin, 30 Julai 2012

KEK SPAN COKLAT

Assalamualaikum..ini juga n3 berjadual..harap maaf buat kawan2 yang singgah..Ana tak sempat nak balas kunjungan..harap ada lebih masa untuk blogwalking macam biasa InsyaAllah..
 
Kek Span Coklat Ayat Sendiri..hehe..nak tergelak gak baca tapi okla mudah nak faham kan..dalam adunan kek ni ada letak mayonis untuk melembabkan kek, tapi mayonis dah habis, jadi Ana letak yogurt..sukatan sama juga..Alhamdulillah rasa sedap & moist je, tak kering pun..


Terima kasih buat Zethy penyumbang resepi yang mudah ni, untuk asas kek bolehla buat macam2 dgn kek span ni ya..silakan..

RESEPI KEK SPAN COKLAT
Sumber : Zethy@myresipi
Kek Span Coklat by AnnaQawina

Bahan-bahan ( 1 biji kek)(loyang 8/9 inci)

Bahan A
  • 4 biji telur (Gred B @ A)
  • 120g gula kastor (gula pasir yg dikisar halus)
  • 1 camca besar ovallate (optional)
  • 1 camca besar mayonis original yg putih (optional @Ana letak yogurt)

Bahan B (satukan semua n ayak)
  • 80g tepung gandum
  • 20g serbuk koko
  • 20g tepung jagung
  • 1 camca teh baking powder

Bahan C
  • 65g butter cair-sejukkan dulu (sy ganti dgn minyak masak je)

Cara-cara

  1. Satukan semua bahan B n ayak 5 kali.ketepikan
  2. Satukan semua bhn A dlm 1 mangkuk n putar dgn mixer smpai jd putih gebu. guna kelajuan paling maksimum.
  3. Kemudian tambah bahan B yang telah diayak tadi, putar lagi sampai sebati 2,3 minit jer
  4. Pastu tmbah bahan C plak. Putar lg 2,3 minit.siap adunan kek.
  5. Sapukan loyang dgn minyak n tabur tepung gandum,ketuk2 sikit supaya tepung rata,  tuang adunan kek.
  6. Bakar mcm biasa..PREHEAT DULU oven dlm 15 minit. guna suhu 170⁰C selama 45 minit guna api atas bawah. lps 45 min, cucuk dgn lidi utk test,klu x msk lg tambah le masa kejap.
  7. Lepas siap masak,terus keluarkan dr oven n hentak 2,3 kli perlahan2 n telengkupkan/terbalikkan atas redai dlm 10 minit 
  8. Lepas tu barulah lalukan hujung pisau di sekeliling kek utk longgarkan kek dari acuan n then terbalikkan semula atas papan kek.
Harap faham yer..ada saya ubah sikit2 ayat nak bagi lagi senangnak faham..apapun selamat mencuba..

Ahad, 29 Julai 2012

TIRAMISU

TIRAMISU (BLUEBERRY@STRAWBERRY)

Salah 1 menu jualan, terima kasih kak Nor & kak TUN yang share resepi sangat sedap ni..Dah lama simpan resepi ni dalam buku, siap bookmark kat hp.lagi..cuma tak sempat nak post kat sini..Terima kasih buat penyumbang resepi Kak Tun yang cantik yer..kek2 beliau pun cantik2 tau..


Bolehla cuba ya,,tak nak cuba try order..ehhe...Untuk menu jualan Ana guna kek span yang dibuat sendiri sebab memang tak beli pun biskut tu..Alhamdulillah sedap sangat..bagi kami la..heehee..


RESEPI TIRAMISU (BLUEBERRY & STRAWBERY)
Sumber : Kak Tun & Kak Nor

Bahan untuk syrup: (dapat 4 cup spt di atas)
  • 150 g blueberry (strawberry) filling
  • 80ml air suam
  • 2 tbsp gula ising ~ optional klu nak manis sikit
  • sedikit parutan kulit lemon ~ optional

Bahan2 lain:

  • 250g cream cheese
  • 125g whipped cream
  • 125g whipping cream
  • 50g gula icing~ shiffted
  • 1 peket biskut tiramisu@kek span
  • sedikit buah blueberry segar ~optional

Cara:

1). Mula2 sediakan syrupnya. Campur kesemua bahan dan kacau sebati. Ketepikan.
2). Pukul cream cheese hingga gebu. Masukkan gula icing, pukul seketika.
3). Campurkan kedua2 whipped dan whipping cream. Pukul hingga agak pekat dan sebati.
4). Campurkan krim yang dipukul tadi ke dalam adunan cream cheese. Kacau dengan spatula hingga rata.
5). Cara untuk melapis : Mula2 letak sedikit syrup, kemudian susun biskut dan letak cream ke atasnya. Boleh juga susun buah jk ada. Ulang hingga adunan habis dan ikut suka nak berapa banyak layer pun. Kalau nak buat asing2 cup by cup mcm Tun pun boleh..lagi senang nak serve. ye dak :-)

* K.Nor guna whipping cream aje sbb tak ada stok whipped cream, 
jd K.Nor letak 250 whipping cream (Ana ikut Kak Nor)
** dlm adunan syrup tu K.Nor tambah 1 sudu kecil gelatin (halalgel) dan panaskan kejap atas api (selepas dah bancuh semua bahan2) tu supaya gelatin tu larut (saja letak nak kasi syrup tu tak cair sgt) (Ni Ana tak buat sebab nak bagi filling tu pekat aje)
*** biskut tu K.Nor celup sekejap dlm air bancuhan nescafe sebelum letak dlm cup (Optional)

SELAMAT MENCUBA..nak order silakan...terima kasih..Wassalam
**Ini n3 auto post..harap maaf..


Sabtu, 28 Julai 2012

KUIH TEPUNG PELITA

Assalamualaikum

Menu 25 Julai lepas..sehari selepas Izah tayang,,maka bertempiaran menuju ke dapur mengacaunya..Alhamdulillah anak2 suka, Syifa' pun laju je makan..


Selepas Izah tayang haritu, Mas, CT Zalienda & Kak Azita Zain pun buat jugak..wahh...menu peberet bulan puasa kan..cuma takde daun pisang, Ana cuma guna paste pandan & sedikit pewarna hijau..maka takle ori sangat kan..okla dapat rasa2 basahkan anak tekak..hehe

KUIH TEPUNG PELITA
resepi: kak Yani @myR
C & P : Izah Daut

Bahan-bahan ( 12 cups- bergantung pd saiz bekas )

1 cawan tepung beras
1 cawan gula
5 cawan air
4 sudu besar tepung beras(ratakan)
1 biji kelapa diperah jadi 4 cawan santan
4 helai daun pandan dimesin dgn sedikit air
sedikit kapur dan sedikit garam


Cara-cara

Tepung, air, gula, air daun pandan dan air kapur dibancuh hingga sebati.
Perah santan, masukkan tepung yg 4 sudu tadi dan garam. Kacau sehingga sebati dan ketepikan.
Masakkan tepung yg diadun dan kacau hingga masak dan berkilat.
Bila dah masak masukkan dalam acuan yang disukai. Kalau daun pisang lagi sedap.
Masak santan yg diadun tadi dan kacau sehingga pekat.
Angkat santan dan curah ke atas tepung yg di dalam acuan tadi.
Sejukkan
^_^..SEDAAPPP sangat..:D

NOTA: Izah ikut sedikit tips daari joayee untuk membuat kuih ni  basah2 seperti kuih dibeli. Dalam bancuhan tepung beras lapisan pandan tu, saya taruk 2 sb tepung ubi. Dan semasa hendak meletakkan lapisan santan putih ke dlam bekas, sudukan dulu sedikit gula ke atas lapisn hijau kemudian baru dilapiskan lapisan putih. Saya taruk 1/2 sk gula. (ANA IKUT IZAH JUGA)


Khamis, 26 Julai 2012

HEPI BESDAY AISYA...

Dah berlalu hampir seminggu ya Aisya? hehe..saje nak gak tayang kat sini...kek yg Siti Aisya tempah tuk makan2 dengan ank2 murid beliau..segan loo kita join sama ngadap kan..hantar kek pastu makan2 nasi Arab, makaroni goreng, karipap Kak Ida yang panas2 lagi tu..yang paling penting beliau buatkan LAKSAM..haduii..sedap amat..tq Aisya..


 heavenly choc.moist cheese cake with rich choc.ganache

 (Kek Coklat Moist istimewa dengan gabungan krim keju yang sedap & topping coklat ganache yang mewah..pasti tak nyesal order ni..)

Hepi Besday(belated dohla) moga sentiasa dalam Rahmat Ilahi & bahagia bersama suami tercayang hingga ke syurga..terima kasih atas layanan & gift utk budak2..


TQVM order kek ngan akak nih..
Wassalam

Rabu, 25 Julai 2012

ORDER DARI MIMIEY & KAWAN2 LAGI

TQ MIMIEY dan kawan2nya...order berulang lagi, tapi kali ni rasanya kek karamel tu ada spoil sikitla tang puding..tak perasan masa bakar loyang letaknya tak sama rata..maka kejadian puding sebelah tebal, sebelah lagi nipis..huhu..maaf ye adik-adik..masa nak hantar tu baru perasaan..apapun harap berpuas hati..rasa tetap sama ya..

10 jars Red Velvet Tiramisu

4 biji kek puding karamel saiz mini




Order sebelum di atas..ehhe..2 biji saiz mini & 1 biji saiz biasa..
TengQ sangat2 Miey ya..tolong promote jualan akak ni..

Terima kasih sekali lagi..

Selasa, 24 Julai 2012

PULUT & SERAWA DURIAN DENGAN SEKOTENG

Assalamualaikum w.b.t

Terkesima tengok kawan2 adik kakak berkejaran update menu berbuka & sahur..maka terkedek2la ambe..tapi tahap takde sampai berlarian la..tak terkejar dah ni..masak pun ala kadar..letih campur malas le jugak nak masuk n3 kat blog..baring2 pejam mata sepicing 2 lagi syok kan..ehehe..

Menu ni dibuat lepas tengok Datin Chah buat..Mak pulak kirim durian seguni..makaiii..sayang omak ai..tapi puasa2 ni tak lalu lak nak makan gitu..maka pengat/bubur/serawa la kekdah terbaik kan selain buat tempoyak sambal & masak lemak tempoyak..haduii leleh tau..meh skodeng..versi biasa2 je cuma boh skoteng je..ehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PULUT & SERAWA DURIAN DENGAN SEKOTENG  

Sumber : Makcik Kantin yang bernama Chah

Bahan-bahan (PULUT PANDAN)
  • 2 cawan pulut
  • 5-6 helai daun pandan
 Cara-cara:
  • Basuh pulut dan toskan.
  • Kisar daun pandan dengan air. Tapiskan dan rendam pulut dengan air pandan tadi sekurang-kurangnya 3 jam.
  • Kukus hingga masak dan hidangkan bersama serawa sedap tu.
 *Ana buat pulut biasa je, tanak terus tak kukus pun

Bahan-bahan (SERAWA DURIAN DENGAN SEKOTENG)
  • 3 cawan santan pekat
  • 2 keping gula nisan/melaka
  • 1 mangkuk sederhana isi durian
  • 1 helai daun pandan
  • 3 sudu besar sagu mata ikan
  • 2 genggam kecil sekoteng
  • Gula pasir secukupnya jika manis kurang manis
  • Secubit dua garam
Cara-cara:
  • Rebus sekoteng hingga empuk. Ketepikan.
  • Masukkan isi durian, gula nisan dan simpulan daun pandan.
  • Masak hingga mendidih kecil.
  • Masukkan sagu dan masak hingga jernih dan kuah telah mendidih. Sentiasa kacau untuk mengelakkan santan berketul-ketul.
  • Masukkan sekoteng dan kacau sebentar.
  • Masukkan secubit dua garam untuk membangkitkan rasa lemak santan.

Ini rupa sekoteng yer..pemberian MAMA HAWA dari SINGAPURA ni..Alhamdulillah habis sudah..hehe

Khamis, 19 Julai 2012

Vanilla CupCakes & Icing Buttercream

Assalamualaikum

Harini tayang kapkek lak..order dah berminggu ni, tak sempat nak share kat sini...Kek Cawan vanilla dengan filling blueberry didalam & hiasan buttercream..

Untuk beday boss yang mengoder, tak silap Syikin namanya..tangan kurang seni menghias ginile jadinya..apapun harap puas hati dgn hasilnya yang tak seberapa ni.


16pcs cupcakes size 2.5oz


Resepi Vanilla Cupcakes
Sumber : Citarasawan

Bahan 2:
  • 115g mentega
  • 130g gula pasir *Ana guna gula castor
  • 3 biji telur gred A
  • 1 sdt esen vanila
  • 2 sdb parutan kulit lemon *Ana letak 2 titik lemon paste
  • 200g tepung gandum
  • 1 sdt baking powder
  • 1/4 sdt garam halus
  • 60ml susu cair
  • **Blueberry Filling *Ana tambah.

Cara-cara :
  • Pukul mentega dengan gula hingga kembang dan berkrim, masukkan telur satu persatu. Masukkan esen vanila & parutan/paste lemon. Putar sebati
  • Ayak bahan-bahan kering, masukkan ke dalam mixer tadi berselang seli dengan susu cair, scrap sesekali tepi mangkuk mixer agar adunan bergaul sebati.
  • Sudukan ke dalam mangkuk kertas 3/4 penuh cup.
  • Jika nak letak filling, sudukan 1/4 cup adunan, letak filing kesukaan, kemudian tutup lagi dgn adunan sehingga 3/4 penuh cup.
  • Bakar pada suhu 180'C selama 15-20 minit@sehingga keperangan.
  • Sejukkan dan hiaskan dengan icing pilihan.

RESEPI BUTTERCREAM ICING
  • 230g gula icing(ayak dulu)
  • 65g shortening
  • 50g mentega
  • 1 sdt esen vanila
  • 2 sdb susu segar
  • Pewarna pilihan

Cara-cara :
  • Pukul mentega & shortening hingga lembut, masukkan esen vanila.
  • Perlahankan mixer, masukkan gula icing sedikit demi sedikit, diikuti susu segar.
  • Tukar kelajuan mixer kepada kelajuan tinggi, pukul adunan hingga kembang & putih.
  • Masukkan dalam mangkuk & letakkan pewarna pilihan, gaul sebati.
  • Seeloknya bc dibuat sehari lebih awal, simpan dalam peti ais dengan cara membungkus di dalam plastik & diikat kemas.
  • Apabila hendak digunakan, biarkan pada suhu bilik seketika kemudian gaul guna spatula hingga sebati baru disapu pada cupcakes.

SELAMAT MENCUBA

300 jars Chocolate Moist Cake

Alhamdulillah..
Order minggu lepas, Cake In Jar untuk dijadikan door gift..oleh Puan Abid..sempena warming house, sambut Ramadhan & besday anak beliau tak silap Ana..
Terima kasih buat suami & anak2 yang banyak bagi bantuan menyiapkan tempahan kali ini..



Kek resepi Black Beauty Choc.Cake dgn Topping Ganache dibakar terus dalam jar..harap empunya yang order berpuasa hati & maaf jika ada kekurangan..1st time dapat order banyak ni..Alhamdulillah..

SALAM RAMADHAN GIVEAWAY : SWEET LIZAHANUM

Assalamualaikum

Pagi tadi blogwalking ke teratak mee bandung muar iaitu "Qasehqu Quinnie"..kekeke.. ternampak giveaway Liza ni..cepat2 klik & buat n3..hehe..Jom pakat ramai2 join, tak dapat hadiah sekurang2nya dapat kawan.tak gitu??

Terima Kasih Liza sudi buat Giveaway ni, semoga Liza & family terus diberi kesihatan yang baik& bahagia hingga akhir hayat..salam ukhwah juga agar persahabatan dialam maya ni berkekalan ya..


Syarat2 penyertaan boleh klik kat bawah ni..
II
II
II
V

Meh tengok hadiah2 yang lumayan..--->>> KLIK SINI!!!

Ok...silakan memeriahkan GA ini dengan gembira & salam Ramadhan juga buat semua..Wassalam

Sabtu, 14 Julai 2012

TQ MIMIEY & FREN..

Tqvm buat adik manis kita, Mimiey yang kuat promote makanan kat sini..sudahnya banyak gakla order yang masuk..maceh ya Miey..


Ada yang diorder berulang ni, cuma x sempat nak update. Pehal pon terima kasih buat adik2 & kakak(kalau ada) yang sudi membuat tempahan..sebarang kekurangan harap halalkan ya..InsyaAllah order lagi..hihi

Kek Karamel saiz mini x 2

Trifle Blueberry

Red Velvet Cake in Jar & Red velvet Tiramisu

Kek Karamel saiz 9 inc.

50pcs egg tart
100pcs choc.cheese tart
Kek Karamel saiz mini

Terima kasih semua..InsyaAllah puas hati yaa??


Assalam..

Jumaat, 13 Julai 2012

GERMAN COOKIES

Assalamualaikum


Dipendekkan cerita..:P

 kukis ni dah lama jugakla buat, ramai sgt dah cuba kukis yg lembut gebu ni, sesaja nak tahu apa rasa & keadaan kukis kan...setelah diteliti, dengan ini diumumkan bahawa :



KUKIS INI TIDAK BOLEH DIBUAT JUADAH HARI RAYA..(dirumah saya)

Why?? 

Why?? 

...ececee...ala2 telinobela ke citer korea ek? Ke sinetron yang beratus2 episod yang kadang tak larat nak tongkat dagu nengoknya?..sudahnya tengok citer Power Ranger Ultimate lagi syok kan..hehe...>>>>>>
v
v
v
v
v
v

Sinopsis?? 
 ...tahle..

ok..meh citer pasal sekut ni, kenapa tak boleh dihidang time raya? Haduii...boleh hidang tapi kenala rajin amat2 mengvacum lantai rumah..keadaan sekut yg lembut ni, sedap sangatle makan, cair kat mulut..tapi sebelum mencair dalam mulut, harus jadi debu kat tangan anak-anak yang cergas & cerdas nih..

Masa makan, Ana suruh diaorang buka mulut.."meh ummi suapkan"..kalau tak, jenuh atas lantai.."dahle tak rajin nak lap lantai neh..tp dah banyak makan tu rasa sebu lak perut..haha..*nampak sgt bnyk makan..:P


Meh semak resepi...takde citer panjang la..hehe..rasa cam pendek dah ni..resepi dah merata riti riTUN kan..hehe..kopipes from blog Tun Telani 


GERMAN COOKIES
source : Rima
copied: kak Nor & Tun Telani

Ingredients

125g butter - high quality
40g icing sugar (sieved)
125g potato starch
80g superfine flour (I used Plain Flour)

Method

1. Beat butter and icing sugar till fluffy and lighter in colour.
2. Sift in potato starch and plain flour, mix to form a soft dough.
3. Roll into small balls (about 7g each) and arrange on lined baking tray - i used 1/2 tbsp to get the same size
4. Dip the tip of the fork in a bowl of water and press on cookie dough.
5. Bake in preheated oven at 170 deg C for 15 min.
** for chocolate flavour, tun added half teaspoon of choc paste.


SELAMAT MENCUBA

PST: SAYA X TENGOK CITER2 YG DISEBUTKAN DIATAS YER..HIHI..PISSS!!!

Selasa, 10 Julai 2012

KEK AISKRIM I

Assalamualaikum

Harap maaf, ada yang menunggu n3 ni tapi sedihnya Ana baru update kat sini, apa nak buat, kurang masa nak mengadap blog, apa lagi nak hadap kain baju yang menimbun..huhu..apapun t.kasih buat yang sudi tanya2 macamana nak buat kek ni, dan jutaan terima kasih juga buat Haida yang berkongsi cara buat kek ni, disertakan sekali gambar2 cara buat, dengan izin Haida, dititipkan gambar2nya disini..Jazakallah Haida..kek Aiskrim II akan menyusul lepas ni InsyaAllah..:)
 

Anda cuma perlukan kek span , juga aiskrim & juga fresh krim yang dipukul kaku, lagi besar kek anda lagi banyak aiskrim yang diperlukan..Untuk 1 lagi cara buat kek ni blh rujuk blog Zach..KEK AISKRIM

Ini adalah gambar2 dari Haida..untuk rujukan..

Anda boleh ikut cara ni untuk buat kek aiskrim ya..silakan..tapi pastikan sejuk bekukan dalam peti beku paling kurang 5 jam, lagi bagus semalaman, kemudian baru disapu freshkrim, untuk simpan kek ni juga harus disimpan dalam peti beku juga ya..kalau tak cairlah kek u nanti..hii

Sedap kek ni kata mereka yang merasa..ehem..sory ya Mas..lenkali kita gader2 lagi & kita buat lagi kek ni..hehe..

Wassalam..

Rabu, 4 Julai 2012

RED VELVET & BLUEBERY TIRAMISU

Update tempahan lagi..kali ni ditempah oleh Najwa Putrajaya..pickup di Kg Baru KL..tq Najwa, sblm ni Najwa dah order kek karamel..t.kasih ya.

15 JARS RED VELVET & BLUEBERY TIRAMISU



Sedap sangat katanya..Alhamdulillah..lenkali order lagi ya..boleh akak order pau frozen lak..teringin benar nak makan pau inti blackpeper..hehe..Assalam..Jumpa lagi.

RED VELVET CUPCAKES - Hantaran

Tempahan hantaran pertunangan adik kepada cik Puteri dari Puncak Jalil ke Bukit Jalil?? lupa dah..takmo wording apa2pun, just deco tema soft purple..debar2 gak masa deco ni, kot2 tak kena dengan permintaan kan..hehe





16pcs RED VELVET CUPCAKES WITH CREAM CHEESE

tqvm sudi order dari akak & sanggup datang ambil kat sini ya Puteri..suka sangat katanya..Alhamdulillah..halalkan mana yang terkurang tu ya..

Nak order sila emailkan @ sms Ana ya..terima kasih..

**terima kasih buat pengunjung & kawan2 yg setia, blm ada masa lapang utk balas balik kunjungan..InsyaAlah akan jengah kawan2 sekalian..heehee..Assalamualaikum

Selasa, 3 Julai 2012

CAKE IN JARS..Hantaran

Assalamualaikum

Alhamdulillah, ada tempahan kek dalam bekas comel ni, plan asal kena letak dalam balang kaca tapi stok balang kaca tak cukup lak, jadi incik suami berdezup ke bakery je cari bekas yang seumpanya ni, Alhamdulillah dapat bekas yang cantik ni..cuma isian lebih besar berbanding jar biasa..

Terima kasih buat Dayah untuk tempahan hantarannya, majlis katanya berlangsung Ahad lepas..Tahniah Dayah..Semoga berbahagia Selalu


5 jars Red Velvet dengan cream cheese layer


5 jars Rainbow Buttercake dengan Special Buttercream Icing


Maaf sebab tangan kurang seni menghias..Ada rezeki tempah lagi..hehe

Berminat nak tempah? Dalam bekas comel ni siap berhias riben tema anda sendiri, RM8/jar sahaja

Isnin, 2 Julai 2012

KEK PUDING KARAMEL - Tempahan

Tempahan yang sudah-sudah..Alhamdulillah untuk rezeki yang dikurniakan.. 

Order dari Nadia untuk makan2 & meraikan hari lahir ibubapanya,,tq Nadia. Kek Puding Karamel BerCoklat
V

Order dari Kak Puteri(Kuantan)..tq kak..:)
V

Order dari Najwa- Putrajaya (pickup di Kg Baru KL)
V

Order dari Faten -Pantai Dalam..tqvm
V

Order dari Kak Aisyah untuk besday anaknya yang cantik..tqvm kak..
 V

Order dari Aisyah dari Puchong (semoga Aisyah selamat melahirkan ya, kira ni order mengejut sblm bersalin, dah sarat dah ni..hehe)
 V

TQVM...saya hargai kesudian anda semua..halalkan mana yang terkurang ya..


CHEESE TART- TEMPAHAN

Alhamdulillah, update gambar2 tempahan pelanggan yang dihargai..terima kasih buat yang sudi tempah ya..ni yang dah lepas2 ni, baru nak update..

 Permintaan anak buah yang nak makan choc.cheesetart..30pcs saiz 5.3cm..

 Order dari Nadia, saudara belah suami..50 pcs bluebery & strawbery cheesetart

 300pcs cheesetart order dari Riza..juga reg.cust.ni..tqvm ye dek on..setia dgn akak..:)

 Order dari Kak Mariam, dari Penang, datang KL jalan2, singgah rumah beli cheesetart..ALhamdulillah, dapat jumpa, harap ukhwah berpanjangan ya kak..


 Order dari Kak Puteri dari Kubang Buaya Kuantan, tq kak repeat order, sblm ni dah pernah order by post..

 Order dari Hidaya (Kuantan) masa ni kami bercuti rumah kakak kat Kuantan..tq ya..:)

Order dari Mar..reg.custemer ni..bukan utk diri sendiri, tapi orang lain punya..tqvm Mar tlh promote menu2 akak ya....nanti upah 20 sen..heehee..150pcs cheesetart mix filling

Terima kasih buat semua..