Rabu, 4 Julai 2012

RED VELVET CUPCAKES - Hantaran

Tempahan hantaran pertunangan adik kepada cik Puteri dari Puncak Jalil ke Bukit Jalil?? lupa dah..takmo wording apa2pun, just deco tema soft purple..debar2 gak masa deco ni, kot2 tak kena dengan permintaan kan..hehe





16pcs RED VELVET CUPCAKES WITH CREAM CHEESE

tqvm sudi order dari akak & sanggup datang ambil kat sini ya Puteri..suka sangat katanya..Alhamdulillah..halalkan mana yang terkurang tu ya..

Nak order sila emailkan @ sms Ana ya..terima kasih..

**terima kasih buat pengunjung & kawan2 yg setia, blm ada masa lapang utk balas balik kunjungan..InsyaAlah akan jengah kawan2 sekalian..heehee..Assalamualaikum

6 ulasan:

kasihredha berkata...

cantikkkkssss

Nuwairani Ismail berkata...

tantek!! tema pepel gitew! berkenan la pulak.

Sari Yusa Ibrahim berkata...

dah expert pon debo2 lagikan... hiks

Yatie berkata...

Assalamualaikum Anna,
menariknya kaler pepel..lembut je kaler mcm ni...akak suka sangat..

quinnie berkata...

bertambah bagus skill mendeko anna...baguss!!!

zilla berkata...

Salam, cantik deco nyer. x cair ker cream cheese tuh? boleh kongsi resepi nyer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...