Selasa, 30 November 2010

KUDAPAN ISTIMEWA

Assalamualaikum...

Masih dengan mood nak nunjuk2 apa yang dibeli kat MAHA haritu...hehe..saje je kan..


Kuih cincin ni sedap sangat, sebelum ni pernah makan bila ada abang ipar yang pergi Sabah bawak balik & bagi kita sikit, jadi bila jumpa kat MAHA tu, kita terusla beli, tak banyak mana pun, kononnya beli sikit2 tapi macam-macam..balik rumah tak cukup lak rasa..


Selain tu ada juga beli  Seaweed Crisps..sedap jugak..tak puas makan sebab beli 1 kotak je..haha..


Moh ler makan jajan-jajan ni dengan Kappucino Tongkat ali ni haa...keluaran Coffee Omega...saja nak cuba-cuba, sedap jugak..aihh...asyik sedap jek..ada lagila makanan yang dibeli, kebanyakannya yang takde jual kat luar / supermarket ni..termasuklah jeruk Pak Ali dari Penang..tkyah g Penang dah....
Ok...dah puas tayang, makan time..heeeee

Notes: Dengkinya tgk Sicilian Orange Cake Izah..sob..sob..


4 ulasan:

izahdaut berkata...

eh apa tu ayat last tu? lalalala.. hahaha..... tak bekkk tau.nah amik sicilian yg mentuk love ye..cenyum ckiitt.. weh nak gi maha jugak tau, tapi bila adik call kata jammed gile, terus tak jadi gi..sob sob

Anna Qawina berkata...

ko nampak ke ayat last tu? hikhik..majuk dah aa..tak mau kek..nak acu tu..hahah

ko pg pg2 lagi tak jem & dpt park yg dktla...pergi tau, best!!!!!!!

Lin Rosly berkata...

Salam Anna...

Bestnya Kalau Dapat Gi Maha....Tapi Kak Lin Tak Dapat Pergi Laaa...

Suami Kak Lin Tak Dapat Cuti...Huhuhuhu...Tak Belikan Utk Kak Lin Ke? Nampak Sedap Tu...

Lin Rosly berkata...

Salam Anna...

Jomlah Dtg Umah Kak Lin Ambil Award....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...