Isnin, 22 November 2010

BERSUA KEMBALI

Assalamualaikum & Salam pagi nan indah buat teman2 semua...




waduhhh..rasa macam dah bertahun tak update nih, walhal baru dekat seminggu tak jengah blog..hihihii...Pagi ni pasti sibuk menguruskan kain baju, maklumlah baru balik bercuti kan, paham2 sudahlah...tambahan lak sekolah anak-anak dah mula bercuti, laagiiilaaa kena menyibukkan diri..

Kesibukan yang melanda, tambahan pula persiapan Hari Raya AidilAdha baru-baru ni, Ana ada juga ambil sedikit tempahan kek, nak kemas kain baju pun last minute..sebelum tu sempat la jugak menghadirkan diri ini kat Majlis Ihtifal anakanda kami..Akmal yang dah selesai dengan jayanya menamatkan zaman tadikanya..hehe...

Buat masa ni tak sempat lagi nak main masak-masak, mungkin akan menjengah apa yang dimasak oleh kawan2, baca entry yang patut & sempat..kepada sahabat2 alam maya yang menziarahi Ana terima kasih diucapkan...akan ku terjah kalian dengan rindu yang menggunung...ceewaahhh...hahaha...JOM SARAPAN..!!

2 ulasan:

Lin Rosly berkata...

Salam...Selamat Pagi....Hehehehe..Tapi Pagi Hari Rabu....Dah Lewat Sehari....

Anna Qawina berkata...

salam kak Lin....hiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...