Rabu, 9 Februari 2011

Diuji dengan sedikit kepayahan Duniawi

Assalamualaikum.

Terima kasih buat teman2 yang sudi berkunjung, sejak pagi tadi sempat BW ke beberapa blog kwn2 aje, yg lain tak sempat terjah, sejak semalan badan lemah je..tambah lagi selesema ni..asyik2 achhuumm...penat tau..huhu..tu blom masuk pedih mata & hidung lagi..bengkak-bengkak dah bijik mata ni..sabo ajela kan..

tanda ingatan buat anda yang mengingati..(^_^)

Sungguh banyak keluh kesah seorang manusia ni tika diuji dengan sedikit kepayahan duniawi kan....sedangkan banyak, "terlalu banyak" kesenangan yang telah kita nikmati...saat-saat inilah terus terang kupanjatkan syukur untuk segala nikmat & limpah Kurnia dari-Nya yang tak putus-putus tanpa batasan waktu...

Ingin berehat seketika daripada blog & fb, jika ada apa-apa nak kontek blh email & pon Ana yea...hihi.(macam penting jek..)..cuti sampai bila tah..entah-entah esok dah online balik..hehe..harap maaf kepada teman2 jika ada terkasar bahasa & terlebih gurau senda tahap tak sedar diri tu haa...maklum..ku cuma insan biasa..(^_^)..jumpa lagi..Wassalam

9 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim berkata...

salam, semoga anna cepat sembuh ya... take care

izahdaut berkata...

aik..jangkit ke na..jangan gitu..tapi for ur own healthy..i relakan..ececeh.... slamat berehat ye..tu morning sikness la tu kan...biasa lah..sakit sakit itulah yg meletakkan syurga dibawah tapak kaki wanita seperti mu..wah..get well soon and take a good rest dear

Mas berkata...

anna...bebanyak berehat..

Encik MamaT berkata...

kak ana.... semoga cepat sembuh... teringat cerita nabi ayub...

nba-Nur berkata...

Semoga cepat sembuh.. Rajin2 makan ubat ye...

Ayu Safieza berkata...

:) Insya'Allah you will be ok sister....utk mendapat cinta yang dilangit akan diuji dibumi...itu pasti...:) dan salam satu tanda2 mereka yang dikasihinYA, adalah mereka yang mendpat ujian drNYA...dan salah satu tanda golongan yg beriman...adalah pembuktian kita kepada tuhan dgn bersabar dan rehda..:)

Semoga cepat sembuh ye.....

Nieza berkata...

assalam ana, alahai siannya kena banyak berehat la yer...minum byk air dan mkn buah byk vit c..semoga ana dan baby sihat take care yer..:)

LinRosly berkata...

Assalamualaikum Anna...

Ciannya Adik Akak Ni... Sabar3...Kalau Tak Sihat Tu Kena Cepat2 Pergi Klinik Dapatkan Rawatan...

Kak Lin Doakan Cepat Sihat...

HaSue berkata...

aku x tau nk kate apa naa..ko kan preggy..kang silap ckp takut ko kecik ati..sensitip katekan<-mlampau tul ek..ekeke

yg penting jaga diri tu,jaga mkn minum..rehat harus cukupp..lagi,mkn mknn bkhasiat..ko dgr x ni?duk angguk,angguk je..buat nya idak. ni pepagi jgn biar pewut kosong tau..x selera pun kena mkn sikit2..
dah,aku balik dulu ye..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...