Khamis, 4 November 2010

1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM" Giveaway!!

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Harini Ana buat entry khas untuk GA LizaHanum...dah lama simpan tapi belum buat sebab tak pandai sangat, dok jeling2 orang punya dulu..heee...

Terlebih dahulu nak ucap tahniah kepada Lizahanum kerana dah setahun usia blognya & tahniah juga kerana menganjurkan Giveaway ni..



Tentang blog Lizahanum...

Ana kenal & tau blog Lizahanum masa baru-baru berjinak-jinak dengan dunia blog, masa tu Lizahanum ni tag utk award..Errr..sampai sekarang Ana tak buat sebab tak pandai..yelah masa tu baru terkial-kial lagi..nak buat sekarang rasanya dah terlambat kot..ngeee...maaf ye Liza..

Sekarang nak join GA dia lak, harap-harap le menjadi & dapat hadiah..best kan hadiah-hadiah yang ditawarkan nih??

Meh kita sama-sama teropong apa kata tuan punya blog  tentang GA ni..
'
'
'



Antara syarat-syaratnya ialah:

~ Malaysian blogger..sudah tentu

~ Add link blog Liza nie  ke blog list u all..dah buat

~ Jadilah follower Liza yer..dah follow dah

~ Buat entry berkenaan dengan GIVEAWAY ini dan blog Liza

~ Copy gambar diatas dan pastekan di entry u all. Jgn lupa link back ke
    blog Liza..faham makenchik!!

~ Tinggalkan komen di entry ini sahaja..ok!!

~ Komen di chat box  dan email tak dikira..ingat tu..

~ Tarikh tutup penyertaan ialah pada 5 November 2010, jam 12 tgh malam dan pemenang bertuah akan di umumkan selewat2nya 1 minggu dari tarikh tutup ( 13 November 2010)....ish..dah nak tutup dah ni..



Dan hadiahnya berupa barangan yang selalu anda guna dirumah dengan nilai RM 110 adalah seperti di bawah :


Seorang pemenang bertuah pertama akan dapat hadiah FINECASA HOMEWARE nie.


Dan :



 Dua orang pemenang bertuah kedua  dan ketiga akan dapat hadiah  PORCELIN WARE ini........................

Tak lupa juga:


Tiga pemenang saguhati yang bertuah akan dapat Traveler Multipurpose Pouch yang cun nie.


Dengan niat nak eratkan lagi silaturahim antara anda sume,Liza berbesar hati akan hadiahkan  sekali "cenderahati dari Australia" yang sememangnya rahsia.Tunggu after Liza balik dr Australia pd 12 November 2010 ini dan Liza akan umumkan sapekah mereka yang bertuah menerima GIVEAWAY ini dan CENDERAHATI dr oversea itu ...sememangnya berbaloi2.....hehehehe.Pemenang akan dipilih berdasarkan "SAPE BERTUAH,DIA DAPAT"...hehehe.Adalah caranya tu.....


Ok..senang je kan syarat2nya... so sudi2kan lah join giveaway yang tak seberapa ini..."
 
Dah Siap...^_^ 

---->>>Kepada "Sweet Lizahanum...Happy 1st Anniversary untuk blog anda...semoga ikatan persahabatan dialam maya ni berkekalan dengan berkat Ilahi...InsyaAllah..(Bodek ke nih?) takdelah...



Kepada yang belum join masih belum terlewat..jom sama-sama meriahkan....nak tahu lebih lanjut klik sini

Sekian..

2 ulasan:

Lin Rosly berkata...

Kak Lin Pun Tak Pandai Nak Buat GA Ni Lagi... Hehehe...Tgk2 Jerlah Dulu....

Anna Qawina berkata...

kak Lin..kita pon main hentam keromo je nih..kuikui...ada rezeki ada la nih..mintak2 dpt..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...