Rabu, 13 Oktober 2010

MAAF...MAAF..MAAF UNTUK IZAH MUFFIN LOVER


kepada izah....



Salam buat teman2 terutamanya Izah....hohoho...Ana lupo nak edit balik resepi tu, mmg masa salin resepi BROWNIES MOCHA dari umah Kak Maz tu agaknya akak tu lupa nak taip kot, jadi masa nak buat haritu Ana tertanya2 jugakla nape takde gula???

Jadi Ana terjah link asal resepi dia tu baru nampak gula perang 2 cawan....soriiii manyak2 Izah yo.... dah tu jap lg Ana edit balik..sekian terima kasih...hihiiii

2 ulasan:

izahdaut berkata...

waahhh..ada entry khas lagi tu..kalau gini baru anna qawina di maafkan..hahhaaa.. tu la pasal..ku tenung ditenung...tak de gak gula.pikir nyer pikir, takkan la sebab topping je manis kan.orait...bahan dah standby..tinggal nak godek je.mekasih yeeeeee

Anna Qawina berkata...

hahaha...tuler masa mula2 nak wat haritu pun gitu gak..dok tenung je buku rsp tu...takkan topping je dah cukup kan..huhu..pastu sibbaik tenet tak prob. blh cari balik kat blog kak maz tu..hihi....lain kali kena tenung betul2 dulu arr..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...