Sabtu, 29 Januari 2011

TupperwreVille : 1st TupperwareVille Giveaway

Assalamualaikum..jom kita join ini Ga sebelum tarikh tutup..tak lama dah ni nak tutup..



Tempoh GA
20 Disember 2010 - 31 Januari 2011


Syarat Penyertaan
  • Letak banner di sidebar blog/FB anda dengan link ke entri ini. OK
  • Link TupperwareVille dalam bloglist anda. DAH
  • Jadi follower TupperwareVille.. Follower ke 39
  • Klik button LIKE FB (terletak di column kanan ~ atas) DAH
Sape tak kenal brand tupperware nih? Pasti semua kenal kan? Ana kenal dah lama, itupun sepupu yang asyik dok promote, suruh beli, tapi apakan daya, belum mampu nak miliki lagi..kini nak try join GA yang menawarkan hadiah Tupperware..mana tahu ada untung nasib & rezeki kan.. boleh cuba guna & mana tahu terbuka hati penaja kat rumah ni nak belikan kemudian nanti..hehe

Selalu kena tag kat FB barang-barang Tupperware ni, belek-belek katalog kat SINI..tertarik sangat nak memiliki Modular Mates Essential Set ni..kenapa? Sebab Ana ni selalu beli bahan-bahan kering untuk masak-masak, kadang2 tak cukup bekas simpan, bekas2 yang dibeli kat kedai adakalanya mudah lemau barang kering kalau biar lama-lama..nak simpan pun nampak macam jimat ruang, maklum..dapur tak besar mana ni..bentuknya cantik & ringkas.

gambar dari Tupperware Brand
 
Jawab soalan2 dibawah :
  • - Sudah menjadi ahli tupperware? 
Tidak
  • - Berminat untuk mendapatkan barangan Tupperware? 
Ya
  • - Dimana selalu membeli barangan tupperware?  
Tak pernah beli lagi..

Untuk syarat2 penyertaan & hadiah yang ditawarkan boleh tgk kat blog Tupperware Ville 
Selamat mencuba nasib...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...