Sabtu, 29 Januari 2011

ORDER DARI FMBioSis...10Q

Assalamualaikum.

Setelah 2 3 hari tak masuk blog, rasa malas pulak nak update..hihi..tapi bukan saja-saja malas, campur dengan penat..penat bukan sebab alahan @ sebagainya tetapi penat suka-suka..ada ker? Terima kasih kepada yang prihatin tanya kabor..hehe..penat buat kek le..dah agak lama bercuti daripada menggodek adunan kek, tetiba ada yang nak 3 biji sekaligus..maka berperangla kat dapo nih..




 2 biji Kek Coklat Moist, deco pun lebih kurang, betapa tak kretipnya diri ini..tapi tuan punya yang order kata hiasan tak kesah, janji sedap & cantik dipandang..okeh le tuh kan..


1 biji kek karemel dengan hiasan yang cikai-cikai ajer..letak apa yang ada..hehe

Ini order kali ke-3 budak-budak yang kerja 1 ofis dgn adik, untuk majlis tahlil, kongsi ramai-ramai katanya..terima kasih adik-adik, terlebih kurang tu mintak halal yer..lenkali order lagi..hiii

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU..(",)

6 ulasan:

shahliza81 berkata...

cantik ler kek

HaSue berkata...

Wahh..mengganas nih..3 bijik sekaligus..hehe..rezeki anak kan kan! bagus laa takde alahan masa mengandung..suka laa mengandung kalo gitu sokmo..

zarin berkata...

uishhh memang sah kena bukak kedai kek ni ;-)
selamat berhujung minggu juga

Nieza berkata...

wah hebatnya ana....rezeki anak tu...bertambah maju bisnes..btw congrats.:)

Anna Qawina berkata...

Liza :besa2 je tuh..org lain lg cun..hihi

Sue : hehe..tiap2 tahun cam best je..hhaa..rezeki kan..Alhamdulillah

Zarin : bukak kedai kek laku kat anak2 jer..hehe

Kak Nieza : Alhamdulillah..rezeki..t.kasih

maiza berkata...

congrat..comgrat...murah rejeki sokmo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...