Khamis, 19 Julai 2012

300 jars Chocolate Moist Cake

Alhamdulillah..
Order minggu lepas, Cake In Jar untuk dijadikan door gift..oleh Puan Abid..sempena warming house, sambut Ramadhan & besday anak beliau tak silap Ana..
Terima kasih buat suami & anak2 yang banyak bagi bantuan menyiapkan tempahan kali ini..



Kek resepi Black Beauty Choc.Cake dgn Topping Ganache dibakar terus dalam jar..harap empunya yang order berpuasa hati & maaf jika ada kekurangan..1st time dapat order banyak ni..Alhamdulillah..

8 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim berkata...

Alhamdulillah, rezeki Ramadhan.. memang kena tolong ni sebab hasilnya nanti kongsi sama2 jugakkan.. ;-)))

Suara Kalbu berkata...

Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....masyuk masyuk masyuk....

Selamat maju jaya Anna

hOtMaMa berkata...

Akak, nak tanya sikit boleh? Jar nih boleh tahan masuk oven ke? sbb saya pun ada borong jar ni hari tu.. pas tu tersadai tak tahu nak buat apa.. haha.. thn ek klu masuk oven? tq kak :)

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

alhamdulillah rezeki kan anna.... leh wat tambah2 duit baju raya anak2.. hee...

Anna Qawina berkata...

Kak Yus..syukur rezeki kitakan..

Ida : yer..masyukk..kluar pon lebat jugak ni..s4lamat maju jaya bt Ida jugak..

Hot Mama: jar ni mmg blh masuk oven..jenisnya agak tebal & akk pernah terjatuhkn jar ni paras sinki..Alhamdulillah tak pecah/retak..
tp ada lg 1 jnis jar yg agak nipis..mayb bkn utk bake dlm oven..
yg akk n beli kat supplier jar di Quality Pack Puchong..
apakata try dulu sikit2 mSUK OVEN? KALAU TAKUT JUGAK BLH STEAM JE..bt kek kukus..chilled cheesecake @ mna2 kek yg blh cut & isi dlm jar tu ya.

Kak Madiha : Alhamdulillah kak..hihi..blh bli loyang juga kan..

hOtMaMa berkata...

Akakkk! thanks ye sbb jawab pertanyaan saya tu.. saya mmg pg beli kat quality pack kt puchong tu pun.. kedai tu tak la jauh dari rumah saya.. itu pun saya tahu wujudnya kedai tu lps tgk kt blog akk la.. terus terjah kat sana.. klu mcm tu akak saya try nanti! tq kak!

ilahjy berkata...

kalau tak salh kak ilah ada sticker /brand jenama anna kat jar tu..wahhh tahniah lah kalu ia betul2..jenama anna ..pasti terkenal nanti seantario...teruskan ya sehingga puncak kejayaan..yg terbilang dan gemilang..chewahhh semangat tol kak ilah kamu ni.heheh

azza berkata...

thanx 4 da info..pas singgah blog sis..baru sy tau jar boleh masuk oven..nak gi cr lah dkt puchong ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...