Khamis, 19 Julai 2012

SALAM RAMADHAN GIVEAWAY : SWEET LIZAHANUM

Assalamualaikum

Pagi tadi blogwalking ke teratak mee bandung muar iaitu "Qasehqu Quinnie"..kekeke.. ternampak giveaway Liza ni..cepat2 klik & buat n3..hehe..Jom pakat ramai2 join, tak dapat hadiah sekurang2nya dapat kawan.tak gitu??

Terima Kasih Liza sudi buat Giveaway ni, semoga Liza & family terus diberi kesihatan yang baik& bahagia hingga akhir hayat..salam ukhwah juga agar persahabatan dialam maya ni berkekalan ya..


Syarat2 penyertaan boleh klik kat bawah ni..
II
II
II
V

Meh tengok hadiah2 yang lumayan..--->>> KLIK SINI!!!

Ok...silakan memeriahkan GA ini dengan gembira & salam Ramadhan juga buat semua..Wassalam

3 ulasan:

tun_telani berkata...

salam ramadhan kak anna..

Anna Qawina berkata...

Salam Ramadhan jugak buat TUn...

Jaja Sutera berkata...

Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...