Isnin, 20 Februari 2012

Takde tajuk..(*_*)

Update blog saje2..ingat nak boh resepi kira ni tgh ambik mood nak berblog balik macam biasa..hehehe..layan jela, order awal2 bula Febuari yang lalu. T.kasih..hasil yg agak kurang memuaskan, harap maaf kpd yang tempah semua ni jika terkurang ya..


Milky Marble Cake & Deco.Simple tempahan dari IDA utk jamuan perpisahan kat ofis beliau.



100 pcs Tart Mini Buah Peach & Brownies, tempahan dari Kak Aisah Kepong (saya agak kurang puas hati dgn hasilnya, ampon ya Kak Aisyah)


Kek Coklat Moist Simple tempahan dari rakan ofis suami saya.



50pcs Blueberry Cheesetart & Kek Coklat Moist + Edible Image tempahan dari Riza (kastemer tetap ni) t.kasih Riza


50pcs Blueberry Cheesetart anak buah yang tempah untuk makan2..


Kek Karamel (Mini Size) tempahan dari Intan. Jiran 1 kawasan ni..hehe


TQ SEMUA>>(^_^)

10 ulasan:

kakna berkata...

salam..
wa.. macam-macam ada.bestnya..

tun_telani berkata...

terliur nengok tart buah tu. tun suka makan, tp malas nk buat kecik2. kalau mula2 nk buat tart kan, mesti end up dgn pie ;p

Zuraini Dahlan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zuraini Dahlan berkata...

semuanya sedap-sedap....nyummm

Cendana Kasih berkata...

bestnyer...bercinta nk buat kulit kerang, tp tekak meronta nk makan...aduiiii....pastu ada plak hamba allah order kulit kerang...huhuhu...malasnyer...

Kak Sam berkata...

Assalamualaikum...
Kak anna ku yang cantik lagi rajin ya amat ni. Nak buat 1 permintaan ni, boleh tak bagi resepi kek karamel mini saiz tu, suka sangat tapi malas nak buat besar2. Pernah juga nak buat 1/2 adunan tapi tak kena pulak. muahhhh tq...tq..tq..

Anna Qawina berkata...

KAK NA : mcm iklan astro lak yer..hehe

TUN TELANI : order crust jela, pastu isi filling sdri..hehe

KAK ZURIANI : yummy kak..akak pun apa kurang eh

CENDANA KASIH : Noorma : aku pun tak rajin nak buat kulit kerang, kallah blh guna kulit kerang yg asli kan..haha

KAK SAM : wahai Kak Sam cantik manis...saya buat 1 adunan ni, bahagi 2, boh dlm loyang kira sama rata..haha..sbb org req 2 bj saiz mini kan, kalo sbiji yg dimintak sbiji lg kitaorang ler yg ngap..sekian..harap jelas & paham..hahaha

ijayuji berkata...

Salam kak anna! mekaseh utk doanyer! alhamdulillah suka tgk kwn2 blogger dpt tempahan mcm niii kalau kita dekat kak senang nak mengorder malas nak buat hihihi...

Suara Kalbu berkata...

Huk aloohhhhh...sedapnya kek karamel

..::..aRe-Na..::.. berkata...

perghhh..sume nya sodappp2..
terliurr aihh hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...