Selasa, 1 Februari 2011

Menang GA Ayeen's Craft

MOOD : SUKA HATI..lalalaaa...sebab menang GA anjuran Ayeen Craft..hehe..Alhamdulillah
Hepi le sebab 1st time menang GA (PACK CRAFT A)  walaupun tak banyak join GA sbb tak sempat nak buat n3..hihi..

nak tgk produk2 craft yang dia buat boleh tgk kat blog dia yang kreatif ni Ayeen's Craft

Ini n3 kat blog Ayeen

mengumumkan...jen..jen..jen..

Assalamualaikum dan hello semua..

pasti semua tertunggu-tunggu, mana la pengumuman pemenang ni...

sebenarnya ayeen pon pening nak buat keputusan, ehehehe...setelah mengambil masa lebih seminggu membelek blog kamu semua ( maafkan broadband yg slow mcm siput sedut..uhukss)
ni ayeen umumkan pemenang untuk kreatif entry utk tiap2 hadiah..

untuk Pack Craft A - tahniah untuk
Nia
* Nia ni siap buat iklan lagi utk ayeen..pastu pic yg dia edit tu memang ayeen suka sgt..tenkiu eh

untuk Pack Cute B - tahniah untuk
Ifa
* Ifa ni pon buat ayeen kagum sgt..siap berpantun bagai, then pink awak sgt awesome...

untuk pemenang bertuah, yg ni ayeen guna kan khidmat mak ayeen, kira buat cabutan bertuah..ayeen asingkan nama ikut pilihan hadiah kamu, pada yg tak nyatakan hadiah tu, ayeen ikut jer naluri hati yer...kalau tersilap, nasib la sila redha( maaf la lupa nak amek gambar sesi tu, teruja yuuu...=))

ni pemenang nya;

untuk Pack Craft A - 
AnnaQawina

untuk Pack Cute B -
Emi

tahniah naa semua, sila la kontek ayeen melalui email ayeen pinklicious4355@yahoo.com

yg tak berjaya jgn putus asa dan putus sahabat dgn ayeen lak...ehehehe...insyaAllah, kalau ada rezeki ayeen akan wat lg giveaway...
 
 
Berdebar-debar lak nak tunggu hadiahnya yang pasti kretif tuh..huhu..T.kasih Ayeen..

1 ulasan:

Naz berkata...

Wahhhhh!!! Menang GA yer? Tahniah Anna..
Naz pun mcm Anna gak, tak sempat nak buat entry pasal GA2x yg ada..Maklumlah ada baby Maisarah Hani tu..masa terhad sikit nak berlama2 dpn komputer. Nak update blog sendiri pun macam siput kekadang tu..Heheheeee
Anna, pisang di rumah Naz pun kalau dibeli, hai cepat jer lesap dimakan begitu sahaja..Yg tu Naz sorok sikit nak buat kuih Harum Manis tu..Teruk kan mak budak ni..Ada ker sorok makanan dari kena makan dek anak2 dier...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...