Khamis, 9 Disember 2010

AYAM MASAK KARI KERING..sekali lagi

Assalamualaikum..

Dah petang2 ni baru sempat nak masukkan menu dalam blog..hihi..nipun baru je siapkan makan malam..harini Ana sekali lagi masak resepi best dari dapo Kak Nor..sedap makan panas2..ala2 mamak gitu..tapi sah-sah bukan mamak yang masak kan, MAMA je ni..haha...


Resepi ulangan ni, kali ni Ana tambah hirisan kentang sikit...apa2pun terima kasih buat Kak Nor yang pandai mencipta resepi best ni.....Resepi ada dekat sini yea...selamat menjamu selera...

Kepada kawan2 yang datang menjenguk, maaf, belum sempat nak ziarah kembali, sibuk sikit menyiapkan sesuatu untuk dibawa balik ke kampung halaman Cik Abe Ana esok petang...ada masa nanti Ana jenguk2 & terjah2 apa2 yang patut..hehe...Salam Mesra buat semua..:)

2 ulasan:

zarin berkata...

owh, nak balik kampung ye! saya pulak baru pulang dari kampung hihi..anyway, selamat balik kg lah ye!

Mas berkata...

salam Ana, baru ari ni sempat singgah rumah ana, mas kt kg lagi ni...tak sempat mengadap lappy lama2...
kalau dah buat siaran ulangan ni mesti sedap kan ayam ni...nnti nak try gak la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...