Rabu, 19 September 2012

Red Velvet & Cream Cheese Frosting


Assalamualaikum w.b.t

Minggu yang sentiasa ceria dgn warna merah...Red Velvet yang sentiasa mendapat tempat di hati.

Red Velvet yang dibuat khusus untuk di bawa ke Rembau, sesi bertandang ke rumah Kak Anymz..meriah..gegak gempita..macam pasar malam sudah..eheh..sedap kata semua orang..Alhamdulillah..terima kasih atas layanan dan juadah sedap2 air tangan kak Anymz..fuuhh...takleh lupa..hee


RVC & Cream Cheese Frosting & blueberry filling each layer
RM70.00 (9 inc)


Ini pula dari Farah, Pandan Jaya KL..letak dalam container sbb beliau nak dihantar guna budak pejabat..naik motorsikal kan..harap okla sampai kat tgn tuannya..risau pulak kita..
Saiz 9 inc.(RM40.00)
(Farah juga order 2 bj saiz mini kek puding karamel..harap maaf jika tidak sempurna semua yang dihantar ye.. )


Tempahan dari Syuhada..pengantin baru yang teringin nak makan sbb masa tempah door gift haritu tak sempat rasa katanya..
RM7/jar (200ml)

Merah sepanjang minggu...apa nak buat...tqvm buat semua yang sentiasa membuat tempahan..

1 ulasan:

HaSue berkata...

aku nengok gambo terasa2 krimcis tuh ana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...