Rabu, 19 September 2012

Kek Puding Karamel- Jamuan Aidilfitri

Alhamdulillah..tempahan daripada Kak Aisyah sebagai wakil pejabat beliau di Kepong untuk jamuan hari Raya yang lalu..Kak Aisyah ni pun selalu juga order kek karamel ni..harap berpuas hati dgn rasa & deco kek yang tak seberapa ya..


 

Kek Puding Karamel (RM40.00) + simple deco (RM10.00)

Mana yang terkurang tu harap dimaafkan..jika sudi order lagi..heehee..Wassalam

7 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Anna.Apa kabar?Nampak sedap kek tu..klu dekat,k.atie pon nk menempah sama gak kek puding karamel nih!

~~zana@pb~~ berkata...

Asslmmualaikum Anna, kek ni akk belum berjaya buat, hari tu keknya masak tp puding cair. Agaknya salah cara bakar. Tak boleh bakar mcm biasa ke..maksudnya takyah ltk air bwh loyang.

Anna Qawina berkata...

salam kak Atie..Alhamdulillah..baik aje.
hehe..mehla dok dkt dgn saya kak..

Anna Qawina berkata...

Waalaikummussalam Kak Zana :
puding yg cair kalau dah ikut rsp dan bhn yg betul mayb belum cukup masa membakar..pastikan bakar ikut suhu dan masa yang betul2 sesuai..kek tu takpayah nak ambil kira kak, kalau puding masak elok..kek sure takde masalah..InsyaAllah.
Memang kena bakar water bath sbb nanti puding tu akn melekat kat loyang kalo tak kena cara bakar tu..

Qhaifa Nur berkata...

kalau pergi jamuan pudinglah yang diambil dulu...
sekali pandang dah terliur......

Samirah berkata...

Salam..akak sy bru dok blajar buat kek ni..first time buat jadi gak la..cuma puding die lembik sikit..sy nak tanya masa nak bakar kek 2 kita buat cara water bath kn..air kna sm aras ngan aras puding ka..bru puding masa betul2..

Samirah berkata...

Salam kak..sy nak tanya ms kita nak bakar kek secara water bath kn..air kna sm aras ngn puding ka..sy buat puding jd lembik..kemungkinan puding xmsk lg ka kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...