Jumaat, 27 April 2012

YOGURT PANCAKE


Assalamualaikum

Laamaaanyaaa tak bersiaran, baru sempat jengah sana sini tapi nak sibukkan diri balik disebalik tembok batu..heehee..terima kasih buat yang masih sudi bertandang..terharunya kalau ada yang sudi ingat kita kan..

 
Warm-up blog ni..tayang menu simple dimple kappadia nih..Edisi anak habiskan stok yogurt yang berbaki sedikit lagi lepas buat trifle untuk jualan. Suka sangat budak2 ni, siap bawa bekal pergi sekolah agama petang tu. Makan pula dengan Strawbery Filling, lagi nyaman. 

Kira ni edisi ulang-ulang & ulang-ulang je ni, Resepi boleh klik link kat bawah ni..rajin2 mencuba ya..


Makan dengan strawbery sos je..(strawberry filling dimasak bersama gula & sedikit air)



9 ulasan:

Bicara Kak Noor berkata...

salam Anna, wah pancake lah anak2 akak suka snagat ni pancake apa lagi nampak merah2 tu pasti teruja sedappppp

Acik Erna berkata...

Salam anna.pancake memang acik tak pernah buat..kalau lempeng memang selalu.terima kasih Anna.nanti boleh order lagi.gambar tak dapat nak upload lagi.laptop dah repair dikedai.guna hnpon tak pandai.baca je boleh

Nuwairani Ismail berkata...

buttermilk pancake dah pernah buat...mayonis pancake pun dh pernah buat...yg pattern yogurt ni belom try lagi...kene klik resepi juga ni.

mala berkata...

salam anna, belum pernah cuba pancake yogurt. mesti lembut.

Amie berkata...

Malam Anna,
sedap tu pancake yogurt... Kak Amie pernah buat untuk sarapan pagi, anak-anak berebut makan dengan pencicah kegemaran masing-masing!

ibundo berkata...

salam anna. bundo ni lagilah lama tak bersiaran hehe.. apa kabar.

Asyifa Mustaffa berkata...

dapnya pancake dia tu....:)

Mama Hawa/Mama Nani berkata...

Salam Anna :)

wow suka lah anak2 dpt makan pancake... rajin mama dier orang walaupun sibuk ngan bisness

semoga bisness Anna bertambah maju insyallah :)

HaSue berkata...

Ko nih warm up jap je pastu sejuk dah blog ko nih haa..
aku pun baru terkomen wpun aritu dah smpai.haha...
kdg2 verification word kat bwh ni berpinar mate aku nk tulis tau..aku nih robot kot..tu yg x dpt identify tulisn tu.uhuhu..

oklah,nak pancake yg ada blurberi boleh? kalo x pun yogurt blueberi ke..asal ada blue nya tu la..xpun ko kaler kan aje pancake jd kaler biru ok x? mesti lembut n gebus je pancake ko nih kan kan? ko xnak bg aku rasa ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...