Rabu, 8 Februari 2012

Update...sesaje...

Tempahan minggu lepas..huh..tak sempat malasnya nak update blog kan..ada yang nak tolong tak? huhu..Ini sesaje tayang apa yang kita buat sepanjang minggu lepas la nih..kot2 ada yang ingat kita dok makan tido je kan tak update blog....*sbnrnya betul jugak..hee



Tempahan dari kakak ipar sempena kenduri kahwin anak sulungnya, 2 biji Milky Marble Cake, 2 biji Brownies Coklat Permata & sebiji kek hantaran yang diminta oleh pengantin sendiri..Maceh kak..


Tengah2 sibuk buat tempahan kenduri tu ada sorang 'mek' tu sms nak order kek coklat kukus & nak layer dgn cheese..sibbaik ada cukup bahan, maka siaple tempahan Kek Coklat Layer Cheese + Ganache, katanya nak makan dengan kawan2nya, tapi hamba kurang percaya pulak, entah2 tuan hamba sorang yang ngap kan IDA??..haha..gurau je..Maceh Ida..


Order dari Kak Aisyah Kepong, untuk besday ank buah katanya, harap semua suka dgn kek Upin Ipin ni ye..T.kasih kak Aisyah.


9 ulasan:

Mas berkata...

alhamdulillah...
moga makin murah rezeki ko anna..

makin cun melecun airtangan ko yerk anna..
tahniah....

ady berkata...

as-salam
banyaknye tempahan..cantik2 kek anna yg buat tu..

quinnie berkata...

moga murah rezeki anna..:)

Suara Kalbu berkata...

Ha ahh.. hamba pun macam tak percaya. Nanti hamba tanyakan kat dia eh kahkahkahkah

kakna berkata...

banyaknya tempahan.tentulah tak sempat nak berblog.cantik2 keknya.

cik cek berkata...

Byk tempahan...byk masuknya...alhamdulillah...murah rezeki....kek nya pun cantik2 sumenya...

tun_telani berkata...

wah.. dh makin cantik deco kak anna skrg ^^
alhamdulillah, murah rezeki.. sekali sekala kene la ngapdate jugak kak. sian pulak orh yg windu2 nih.. hihi

ZalinZalina berkata...

Anna...tahniah...Anna dah makin pro la...cantik2 semuanya :)

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

alhamdulillah.. murah rezeki anna...
cantik2 kek tu.. suka tengok anna buat border kek upin ipin tu.. lawo.. akak sampai skrg tak reti nak paip border kalau deko kek.. hehe.. tangan keras kejung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...