Rabu, 29 Februari 2012

Cheese Cake & Cheese Tart

Alhamdulillah, tempahan minggu lepas & minggu ni, sekadar yang sempat update..


Cotton Soft Jappanese Cheesecake ditempah oleh biras Ana utk suprise kat suaminya..amboii..


Fresh Fruit Cheese Tart & Strawbery Cheese Tart ditempah oleh Mashitah Petaling Jaya, t.kasih ya, mudah berurusan dgn beliau ni walau tak kenal pun. Halal mana yg terkurang yer dik..


Cheese tart untuk Intan, nak sikit katanya..kebetulan ada stok terus simpan untuk dia..

Wassalam..

6 ulasan:

Cendana Kasih berkata...

Anna, bila nk datang rumah aku...bawak fruit tart sebijik yer...tingin sangat !!! ahahaha

izahdaut berkata...

wiwiiittt... lawo kek.. sedap ye fruit tart, tapi kan nak habaq, ko dah pernah beli tart telur kat kepci tak? aku baru ni makan baucer free. giler sedap!!

tun_telani berkata...

kak izah, kepci ada tat telur?? xtau pun..
kak anna.. terliur nengok tat tuuuuu..

anymz berkata...

ana ckp kat izah tu,nama pun free tentu lah sedappppp.

eh!ana untuk akak takde ke.akak nak fruit tart tu,cheese tart dan cotton cis kek tu jugak..nak free lah..baru nikmat makan dia..hehe

Naz / Nadz COSK berkata...

Anna, cantiklah deco kek tu.. Rajinnya amik tempahan tart.. Yg akaknyer bila nak sampai sini ni???

mokwo® berkata...

jah..ko bagi promo pree kat kepci wat pe!!! sejak bila kepci buat tat telur nih...kena cuba terai test rase gak lah...!...cilok skit cheese kek! mewah tul dgn butter cream!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...