Khamis, 5 Januari 2012

SOFT YOGURT BUN

Assalamualaikum

Roti yang buat beberapa hari ni, edisi nak habiskan belen2 yogurt yang tamat tempoh bermalam dalam peti ais haritu, akhirnya buat roti jela senang, tuang semua bahan dlm BM & tunggu doh siap, uli2 sikit & bentukkan & juga letak inti strawberry filling dalamnya..mmm..sedap tau..lembut roti ni makan panas2 tak sedar diri jap..ngeheheheee..


Belek2 resepi kat google, jumpa kat sini:  Cheery on a Cake  & sini: Pure Enjoyment , dah siap salin resipi *kes malas nak belek buku rsp sdri.* tengok2 sama kat sini, dah banyak kali buat..hehe..layan jela..kot2 korang ada yogurt nak habis kan, mehla meroti..


Sedap ni..hmm..dah habis rupanya..heee..

Pst : terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang sudi wish & doakan anak saya Adam sempena n3 Besday dia sebelum ni.. Amin..

10 ulasan:

quinnie berkata...

anna,,dari jauh boleh nampak kegebuan roti ni..sedapnya...malas nya kita nak buat roti...hehhhe

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam anna.apa kabar?Selamat tahun baru 2012 ya.
Nampak gebusss jer roti tu..cicah ngan kopi,mmg syok!
Hppy besday gak tuk besday boy..ADAM.semoga doa ibumu akan dimakbulkn oleh ALLAH.Aminnnnn

Cendana Kasih berkata...

salam....uit...dh meroti jugak ko yer...sama ler kita...hehehe....moh tukar ngan roti boy !!!

Mama Hawa/Mama Nani berkata...

Salam rindu teramat rindu buat Anna:)
semlm & tadi pagi dtg jgk kat sini tapi tak blh masuk.. allhamdullilah ptg dpt jgk mama jgk disini..

Mama bak meroti nih masih blm ada kenyakinnan lagi...
nmpk gebu & strawberry jam pasti anak2 suka yum3x

nonierahman berkata...

salam kak anna..gebunya.....roti tue :P
roti kosong cicah milo pon sedap nie.

Amie berkata...

Assalam Anna,
nak juga roti sebiji cicah ngan kopi minum sekali dengan Azatie... sedapnya!

Suara Kalbu berkata...

Huk alohhh..meroti pulok dohhh... bakpo tok sampai kat rumah ida ni :-)

Yat Maria berkata...

Salam Anna

ni akak datang nak tapau itew roti!! ni macam harus akk pi wat roti lagi ni besok!

inahar ali berkata...

salam rindu annaa..alahai gebuss gebas roti anna nih..geram tgk..ada lg x? nk kenen 2-3 biji..hehe!

kzai berkata...

salam anna..sedapnta tgk roti menggebu tu..mcm kt kedai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...