Sabtu, 12 November 2011

Tempahan Menjelang AidilAdha lalu..

Assalamualaikum w.b.t Apa khabar kawan? Apa khabar adik kakak sekalian? Harap sentiasa didalam lindungan-Nya sentiasa..
Update sikit tempahan menjelang Hari Raya Aidiladha lepas, ada gak yang terlupa nak snap gambo, ala kadar jek..cari duit raya...leh wat bayar duit tol nak balik kampung kan...kekekee..ye la tu..apapun terima kasih buat semua yang percaya kat kita ni, bukan lawa mana pun, ada yang soh deco..alahaiii..ampun maaf yer..memang tak gheti nak lenggok2 tangan deco kek..sekadarnya ajela..2/3 hari sebelum balik kampung Raya haritu memang tak cukup rehat, tido pun lebih kurang macam ayam jek..*ayam tido gak ke?..garu pale sat..^_^* Last minit ada lagi yang nak kek karamel tapi terpaksa tolak ats sebab2 tertentu..maaf ya..

Buat sebiji utk bawa balik kg, dipotong2 sikit nak bagi kat adik2 yang dtg ambik tempahan

Alhamdulillah, apapun memang gembira bila dapat feedback dari yang menempah akan kesedapan hasilnya..Itulah kepuasan setelah berpenat lelah kan..Ikhlas dari hati ini, segala yang dilakukan dengan sepenuh jiwa raga saya..ewaahh..betul kan? Kalau buat sesuatu separuh jiwa & hati kurang ikhlas tentu hasilnya agak kurang baik..itu bagi Ana la ya, selalu suami berpesan macam tu..orang lain tak tahula..hehe..Jom layan gambo2 tak seberapa nih..tq pada yang menempah..


KEK KARAMEL



 Order dari staff ofis suamiku, 2 biji kek Karamel & 3 biji Kek Coklat Moist

Order dari kakak ipar


KEK COKLAT MOIST
Resepi
 
Order dari rakan2 adik dari FMBiosis (1.5kg)

 Order dari kawan FB, Riza untuk anak sulungnya..1.5kg


8 biji kek coklat Moist (600grm/bekas)

BINGKA PANDAN BADAM

Tempahan dari RIZA jugak, untuk makan2 kat kampung.

TQVM..(^_^)

13 ulasan:

EmbunRosaliza berkata...

Assalam anna, blk kampung juga ek raya aji ari tu, best byk dpt tempahan puas hati berpenat lelah bila di puji hasilnya. murah rezeki ana

lina_pg berkata...

assalam anna..melimpah ruah rezeki ngan kek karamel ni ya..

Liza berkata...

Salam Anna...wahh murah rezeki ana yer...nnt blh la belanja Liza ....hiihi

cik cek berkata...

Rajinnyaaaa...byknya tempahan....

Cheq Sue berkata...

alhamdulillah rezeki aidiladha... kalau ni bukan takat bayar tol aje...nak bawak pi sopping pun buleh

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam anna..apa kabar?Alhamdllh,rezeki dapat tempahan,tambah duit raya gitu.

nuwairani ismail berkata...

wah! rezeki menjelang raya...pasni orang sebuk2 nak kawen pulak, mesti banyak lagi tempahan tu.

Amie berkata...

wow...! banyakjuga tempahan ye...moga bisnes tambah maju...

Qhaifa Nur berkata...

alhamdulillah bisnes makin rancak...syukur

Ezadlieza berkata...

macam ku pernah lihat menu2 ini yaaaa...tp dimana yaaaaa...kalau dekat akak order jer dgn anna nak rasa...hukhuhuk

HomeKreation berkata...

Aslmkm Ana,
Banyak nya tempahan. Cantik kek2 tu.

Suara Kalbu berkata...

Anna,

Kek karamel tu kalau nak tempah, harganya berapa ?

Diana @ Melley Mey berkata...

memang akak cukup kagum ler ngan anna... kek2 tu semunya cantik tau...kalau dkt akak pun nak tempah kat anna.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...