Selasa, 19 Julai 2011

Pengat Keledek & Sagu..menu minum petang ni..

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah masih berkesempatan bersiaran, sekadar menempek apa-apa yang patut..hehe..terima kasih buat yang masih sudi berkunjung & bertanya khabar..Alhamdulillah, Ana sihat walafiat, masih menunggu hari untuk bersalin,harap-harap dapat menempuhi detik-detik yang berlalu ni dengan penuh makna..InsyaAllah..


Ini baru je siap masak tengahari tadi, tengah sejukkan, anak-anak suka makan sejuk-sejuk, sedang-sedang elokla diaorang balik sekolah senja nanti boleh makan kan..letak pulak dalam peti ais, kalau kat kampung, mak Ana suka masukkan ais ketul dalam pengat bila nak makan, nyamannya..huhu..Nak buat senang je kan? Saje nak bagi semak blog list korang..haha..Jadi mari sama-sama kita nikmatinya..sila..sila..hehe..Sekian..

...^_^...

11 ulasan:

Cendana Kasih berkata...

Alooo tuan rumah...buat apa tu? pengat keledek ada lagi dok? ni aku bawak masalodeh ni, leh cicah ngan kuah pengat ko tu..wakahkahkah....

tun_telani berkata...

aminn.. iA ^^ semoga selamat semuanya..
tun pegi tumpang makan ye =)

Kak Rosaliza berkata...

assalam anna, bila due tu, ni akk bawa etak nak tukar nga pengat hehe

Anna Qawina berkata...

Noorma : tgh tgk blog ni..hehe..ada..ada...meh sikit masalodeh ko tuh..

Tun : I.Allah..t.kasih..nak mkn? Tun le masakkan..hehe

Kak Rosaliza : lamo tok make etok..hehe

quinnie berkata...

anna...kita tak pernah makan pengat sejuk2 taruk air batu...biasa makan panas2 je...hehehhe...moga selamat bersalin anna nanti ye...moga dipermudahkan..:)

Mas berkata...

insyaAllah....
mudah2an semuanya selamat......

sebelum tu bawa lari semangkuk pengat kau ni...

LinRosly berkata...

Assalamualaikum Ana...

Sedapnya Pengat Keledek Tu..Mintak Sikit..

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum anna..
Moga segalanya d permudahkan Allah... Amin..

penget keledek tu nampak sedap ler... dah lama x makan dah.. terliur tgk

Ezadlieza berkata...

Moga2 Anna sihat sentiasa sambil menanti waktunya...

Anna Qawina berkata...

quinnie : saya suka sejuk2..hehe..I.Allah..t.kasih yer

Mas : macih Mas, patotle dah kurang pengat aku, ko ambik yer..hehe

Kak Lin : salam kak..lama tak nampak akak..hehe..

Anna Qawina berkata...

Diana : salam D..I.Allah mudah2han..t.kasih yer..sesekali nak mkn kena buat kan..

Kak Lieza : I.Allah..t.kasih kak..doakan yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...