Jumaat, 7 Februari 2014

NUR AZALEA ZAHRA (17 Jan.2014)

Assalamualaikum w.b.t

Maaf kelewatan memperkenalkan mujahidah baru dalam keluarga kami, harini genap 22 hari baby ni dilahirkan. Jadinya, sudah 22 hari saya makan secara sihat, tidur yang mencukupi malah rasa macam terlebih tido pon ye, dapat jugak lipat kain baju dalam bakul..hehe..makna yang cukup mudah ialah saya sedang berpantang, bercuti dari aktiviti memasak & mengambil apa2 tempahan, InsyaAllah akan kembali aktif jika diizinkan selepas sihat sepenuhnya nanti..



Zuriat ke-6 kami dilahirkan pada hari Jumaat yg penuh keberkatan, jam 3:05pm, time ayahnya usai dari solat Jumaat pada hari tersebut, seberat 3.4kg secara normal, diberi nama Nur Azalea Zahra. Alhamdulillah dengan rezeki yang semakin bertambah walau seribu cubaan melintangi kami. Semoga anak ini dilindungi dari segala macam kejahatan duniawi, dipermudahkan perjalanan hidupnya & dirahmati Allah s.w.t hendaknya dunia akhirat, aamiin..

Terima kasih buat teman2 dan saudara yang sudi berkunjung ziarah membawa seribu rahmat buat kami, InsyaAllah. Saya doakan adik2 kakak2 yang masih belum dikurniakan zuriat semoga rezeki anda juga akn menjelma sedikit masa lagi InsyaAllah..banyak2kan bersabar & teruskan berdoa..

Sekian lintas langsung daridewan bersalinsaya ibu anak 6....hehe..Wassalam..

7 ulasan:

Kak Rose berkata...

Tahniah dan selamat berpantang...

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

saya pulak tunggu turn bln 4 ni... selamat berpantang...

Bbwana adienia berkata...

salam..

alhamduillah dapat baby baru lagi..cantik namanya..tahniah dan selamat berpantang ya..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Tahniah Anna.... dah baby baru ye.. geram akak dengan baby ni.. suka sangat cium.. selamat berpantang ye dan jaga diri baik-baik :)

AnnaAlisya78 berkata...

congrat mekna..comeinyaaa kaki dia...jeles awk dpt bb lg....

Cendana Kasih berkata...

tahniah Ana, alaa..nape tunjuk kaki ? nak la tengok muka comey tu

Anna Qawina berkata...

Kak Rose : t.kasih kak..

Mayang : tkasih jugak...semoga selamat melahirkan nnt ya..x lama dah tu

Bbwana : t kasih, Alhamdulillah..nama bunga tu..hehe

Kak Nor Hayati : ye kak..bau masam2 tu x tahan..asyik je nak cium..hehe

Ana : tq Ana..hehe..rezeki senja2 ni

Cendana Kasih : Norma..tapak kaki yg ptg tu..hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...