Jumaat, 16 Mac 2012

Tempahan Kek..

Assalamualaikum

Alhamdulillah..diberi ruang & peluang untuk terus berkarya di atas keyboard & bersuai kenal sesama insan dialam maya..Syukur kita masih menyedut udara segar bumi Allah nan indah ini..

Update gambo2 tempahan kek yang tak seberapa sebelum bercuti hari tu..adala sikit2 rezeki kan..Syukur Alhamdulillah. sambil2 tu sempat gakle buat kek untuk makan2 kat kampung..



Kek Karamel Berhias Coklat ditempah oleh Mar untuk besday anak bujangnya, dihiasi coklat ganache & coklat susu serta gambar edible image kecil 'besday boy', taknak gambar besar2 katanya, takut nanti anaknya taknak makan..hehe..dan sebiji lagi kek karamel untuk makan2 jugak serta sebiji kek coklat moist(x sempat snap pic.) Tq Mar..


Kek Karamel diorder oleh Intan, Damansara Damai. TQ Intan..



Kek Coklat Moist & Edible Image, dilapisi buttercream & blueberry filling, ditempah oleh anak buah Ana, surprise kononnya utk keluarga dia, tapi sayang tuan punya badan tak dapat balik..hehe..*kes silap paham tarikh order la nih*. Sory ye Wawa..lenkali tempah lagi..



Kek Coklat Moist Lapis Keju & Kek coklat Moist Upin Ipin ditempah oleh kawan ofis Ida, Damansara Damai..tergesa2 buat kek ni..Alhamdulillah sempat gak siap walau ada kejadian tak diingini berlaku kan Ida? hehe..



Kek karamel serta kek coklat dari resepi black forest cake (versi durhaka la nih) untuk makan2 kat kampung. Resepi kek ni akan menyusul..sedap kek ni..

OK..SEKIAN...

4 ulasan:

Juwita Jamaludin berkata...

Selamat maju jaya kak ana..:) cantik kek tu

Acik Erna berkata...

assalam anna..terpikat sungguh dengan kek anna ni

Amie berkata...

Sesungguhnya tangan Anna itu diberi kuasa kreativiti oleh-Nya, moga terus banyak dapat tempahan!

quinnie berkata...

tertarik la anna dgn kek karamel berhias coklat tu..lamanya tak makan kek ni...huhuhu

tq add kita kat group apa ek lupa dah kat fb yg baru2 ni..hehehe..tak online beberapa hari ni...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...