Rabu, 28 Mac 2012

New taste..

RED VELVET CUPCAKES

Kek Cawan Baldu Merah yang sedap, lembut & ada kelainan dari segi rasanya. Rasai keenakannya dengan gandingan cream cheese yang sedap sekali.




TIRAMISU STRAWBERY IN A JAR

Pesen baru ni kan, kek & krim dalam botol..olahan & gandingan yang sedap sangat, dengan krim keju & bluebery/strawbery filling. Sesuai sekali untuk dijadikan hadiah, buah tangan & juga hantaran..Boleh pilih untuk letak hiasan & sticker.


Harga akan diupdate kemudian, jika ada soklan, sila email / sms yer..

OK..setakat ni dulu, nanti sambung lagi..nak upload gambar pun berejam..hurmm..

10 ulasan:

~~zana@pb~~ berkata...

Menarik la Anna, anak akak pun kalau boleh nak hari2 tiramisu, ibu dia je tak layan sgt.

nuwairani ismail berkata...

wah! kreatip2!

izahdaut berkata...

resepi tak dek ke? pehhhh kooo.. letk dlm botol tu.. brapa se? mahal la kan kata krim cheesee.. wuhhhuu

intan morsalin berkata...

nak resepi RV cup cake leh x?

ady berkata...

as-salamAnna Qawina
beautiful looking cupcakes!can i have one pls!!

quinnie berkata...

anna..ada jual ye jar tu...menarik la utk hantaran...:)

HaSue berkata...

Mana plak ko kutip jar tuh ana..bekas2 jem ke..*saje nyakitkan ati je komen aku nih

agak2 yg dalam jar tu leh pos dak? cer ko try pos 2,3 balang kat aku..nampak sedap jer tu haa

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum anna...
Aduh mengoda betul ler Cc tu anna... Cantik sgt.

Naz / Nadz COSK berkata...

Anna, kenapa tarikh entry awak ni advance sangat.. Dah Selasa, 10 April tu.. Hari ni baru 1 April..hehehe..

Wah semakin maju dan mantap... Bagus3x.. Nanti kalau akak balik Melaka nak singgah rumah Anna. Kena jamu akak dgn hidangan yg lazat2 tau! hehehehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Anna.apa kabar?menariknya Tiramisu strawbery lam jar tu!...pasti pasti ramai yg trtarik & menempah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...