Rabu, 30 November 2011

Yang Dah Berlalu..Alhamdulillah..

Bismillahirramanirrahim..Assalamualaikum..

Sekadar panas enjin blog..nak panas api dapo belum sempat lagi kot..masih tak banyak masa untuk merayap ke blog kawan2 & mencuba bnyk rsp2 baru yang ditayangkan....walhal air liur dah hampir menitik2 dah ni..huhu

Update tempahan2 yang tak seberapa sejak minggu lepas..adala sikit2 kan..Alhamdulillah rezeki..



100pcs Blueberry Cheese tart, Kek Karamel, 2 biji Bingka Pandan & Mini Cotton Cheesecake (Order dari Riza) t.kasih ya.(Regular costumer ni)(23-11-2011)


Kek Karamel & Kek Coklat Moist (Order dari Mar) (Alhamdulillah Mar suka sangat)(23-11-2011)


Kek Karamel & 50pcs Blueberry Cheesetart (Order dari staff sama opis dgn suami Ana)..tqvm..(^_^) (26-11-2011)


Kek Karamel (Order dari IDA)-rakan blogger ni, tinggal dekat2 kawasan rumah Ana ni. (25-11-2011)
Terima kasih Ida, dapat mesej dari Ida : "Salam. Baru potong & makan kek Anna. Cedap cedap cedap cedap cedap cedap. Makan sejuk2 ngadap tv tak sedar dah makan byk..T.Kasih untuk kek cantik & cedap.."(heee..takde edit ayat dia ni tau..) 

Alhamdulillah, bukan pujian yang kita mahukan, buat semua ni seikhlas hati untuk yang berhajat, bila hasilnya menepati selera & kehendak ini satu kepuasan bagi kita..Syukur sangat2..Terima kasih buat semua

8 ulasan:

cik cek berkata...

Dtg jenjalan singgah sini...emmmm...macam2 ada....suka kak cek tgk cheesetart comey2 tu....

Anna Qawina berkata...

wah..lewatnya cik cek tdo..hehe..t.kasih ..

Suara Kalbu berkata...

Salam,

Memang cedap pun. Semoga maju jaya dalam business ni ya Anna.

Amie berkata...

ooo...bisnes baik ni Anna...memang comel2 belaka hasil air tangan Anna, patutlah costumer kata cedap..cedap..cedap.. kita pun nak kata...nampak cedap!!! walaupun sekadar dapat jamu mata saja..

Liza berkata...

salam ana....alhamdulillahhhhh...bnyak masyukkk yer....

Wattie berkata...

Salam Maal Hijrah Anna,
Wahhhh rezeki tahun baru ni......tumpang bahagia

Acik Erna berkata...

anna..teringin je acik nak tempah..tapi camana ye anna.kalau pasal kek2 pelbagai ni acik memang tak rajin.nak buat sendiri.

chikadakbiru berkata...

lawa la design corak kat cis tart tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...