Ahad, 11 November 2012

DURIAN CREPES DI AnnaBaked@Home

Assalamualaikum

TERKINI..PANAS..PANAS...

eh..eh sedap dimakan sejuk2 yer..produk yang tengah HOT SELLING sekarang ni..


Crepes Durian dengan inti cream custard yang sangat sedap..adunan crepes Ana tidak menggunakan tepung gandum ya, tetapi diadun dengan 5 jenis tepung terpilih..InsyaAllah sedap.


 Untuk pertanyaan boleh terus berhubung dgn Ana ya..no telefon ada disebelah..email pon boleh..


Penghantaran area KL dan Selangor juga tersedia dgn kadar caj minima RM10/lokasi

 Antara tempahan yang sempat disnap..layari ---->>AnnaBaked@Home 

15 ulasan:

Amie berkata...

Cantiknya... licin mulus rupanya guna 5 jenis tepung!

tun_telani berkata...

uhuk!! droolingggggg~~ uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! nape xde org jual durian kt bintulu?? kenapaaaa????

Kak Nik Ja berkata...

mulus, chomei lotte...akak nampaknya kena tutp buku dululah pasal doyan crepe...sebb doyan kat somban nih pupus sudah...tq utk tips2 yg anna berikan....

kasihredha berkata...

sedappppssss
sekrg musim crepe durian
semua org dah buat
akak je tak try lagi ni

Tembikai Laici berkata...

sedappp nihhh...
sy baruu jer dpt makan semalam setelah sekian lama dpt cuci mata tgk gambar saja... ;))

Anna Qawina berkata...

t.kasih K.Anie..ada gak yg x mulus..hii..tgn keras sikit ni

Anna Qawina berkata...

Tun : xde durian? apa kata Tun share tanam dgn hasue? hee..buah lainpon blh Tun

Anna Qawina berkata...

kak Nik Ja : hiihii...durian bnyk sini kak..mehla
wlcm...tips benda tah...blasah jek tu

Anna Qawina berkata...

kasihredha : aah kn

zea berkata...

sy teringin nk mkn tp kat mane nk dptkan area kuantan?
akak jual mcm mane yea?

✿.。M.C 。.✿ berkata...

Sy da try buat.. bole x share ape die 5 jenis tepung.. yg sy tau ade tepung jagung, ubi, kastard n lg dua tu ape.. sy hentam jek guna tepung gandum tp x sehalus mulus crepe 5jenis tepung tu.. huhu bg tunjuk ajar sikit

Naz / Nadz COSK berkata...

Tu diaaa...5 jenis tepung you..Haiiii...lagi lambatlah sampai seru utk akak buat ni Anna oiiiii....

mrs kayrul berkata...

adoi la banyak plak tepungnya....teringin nak makan tapi tak terbeli2 lagi...hehehe

norzila berkata...

salam kenalan anna..cantiknya anna nyer crepe nih..sana cni crepe sesaje zila tgk kn..

Deena Yahya berkata...

salam anna, wah!! sedapnya