Selasa, 4 September 2012

TEMPAHAN AIDILFITRI 2012 - PART 2

Assalamualaikum

Kini mengupdate sikit..tempahan sebelum raya haritu jugak..Alhamdulillah..rezeki dapatle lepas bayar tol balik kampung..ngehehee...terima kasih buat yang tak jemu membuat tempahan dengan Ana ya..mana yg terkurang dan perlu penambahbaikan tu silala bagi komen..InsyaAllah akan baiki skill yang tak berapa nak ada skill pon neh..ala-ala ajer..hehe..

 *Cheese Tart : saiz crust 4.5cm
Strawberry Cheese Tart (RM35.00/50pcs)
Chocolate Cheese Tart (RM40.00/50pcs)
Blueberry Cheese Tart
Blueberry & Strawberry Cheese Tart (RM35.00/50pcs)
Blueberry Cheese Tart
Almond London
Almond London
Snow Almond
Tart Shell & Biskut Dahlia@Semperit

Semua ni pickup & delvry sblm hari raya tempohari..tart shell, cheese tart, chocolate cheese tart & beberapa jenis biskut raya yang sempat Ana buat..

Sesiapa nak order untuk jamuan rumah terbuka Aidilfitri yg masih bersisa ni bolehla email @ sms @ wassup kat Ana ya.. 

Email : anna_qawina@yahoo.com
sms @ wassup : 0193004358

Sekian..Wassalam

4 ulasan:

Naz / Nadz COSK berkata...

Amboiiii anaaaa...bnyk betul masuk rezeki yer.. Lepas ni boleh lah buat kek atau cuppies hantaran yg fondant lak.. Lagi masyuk tu..heheheee

Liza berkata...

mak aiiii, bnyaknya tempahan, ni betul2 duit raya ni....hihihii

tun_telani berkata...

akhirnya tun dh beli acuan cistat ituu.. tp xtau laa bila blh rasmi. hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam anna..murah rezeki...nampak sedap kukis tu semua..tart jugeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...