Selasa, 29 Mei 2012

TAHNIAH MAS@DUNIAKU

TAHNIAH BUAT MAS & FAMILY ATAS KEHADIRAN AHLI BARU DALAM KELUARGANYA..

Dapat sms awal pagi tadi dari Mas yang menyatakan beliau dah pun melahirkan baby boy seberat 3.16kg..Alhamdulillah, berakhir sudah penantian yang mendebarkan bagi Mas & suaminya, tak terkecuali jugak debaran teman2nya ni..hehe..


Dengan izin Mashitah a.k.a Mas..disini saya lampirkan foto baby Adam..Muhammad Adam namanya..moga baby membesar dengan sihat & jadi anak soleh..


SELAMAT BERPANTANG MAS

18 ulasan:

tun_telani berkata...

Alhamdulillah.. oo... mms, ingatkan kak anna dh gi lawat.. hihi.. awal betul ;)

Sheila Shafeareen berkata...

Assalamualaikum...gembira kawan masakan kita dah selamat besalin..mmg ikut jejak kakak2 yg sebelum ni ye...hehehhe

Cute baby Adam...same sepesan cam abg nya Daniel.....
...jom pakat gi rmh Mas bila dia dah balik nnt ye Anna :-)

Kak Rose berkata...

Tahniah jugak buat Mas atas kehadiran ahli keluarga baru.....

selamat berpantang ya Mas!

Qhaifa Nur berkata...

alhamdulillah, selamat semuanya...
tahniah mas dapat baby boy, comel sangat.....

Bicara Kak Noor berkata...

tahniah utk Mas dapat baby boy selamat berpantang jn langgar2 pantang tau supaya cepat pulih,orang kta minum sup ayam kampong yg banyak halia tu bagi cepat sihat....

LydSunshine berkata...

Suci je wajah bayi baru lahir. Tenang hati. Tahniah juga untuk mas.

Amie berkata...

Alhamdulillah... dua2 sihat, syukur ya Allah!

Ummi berkata...

Alhamdulillah...selamat dah yea.. Tahniaaaahh beribu2 lemon buat Mas dan semoga cepat sihat dan baby sihat ceria juga....rajin2 pantang ya Mas.. Tq Anna info kat FB dan di sini yea Anna... ^__^

Yana Shaiful berkata...

Alhamdulillah..Kak Mas dh selamat..comelnya Adam..ada iras abg danial..selamat berpantang Kak Mas.. tq Kak Anna bgtau berita gembira kat sini ^_^

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

alhamdulillah... penantian telah berakhir... tahniah buat mas sekeluarga... mas berpantang kat mana anna? kat keratong ke kat shah alam je

HomeKreation berkata...

Tadi dah tinggalkan tahniah di fb Mas tapi belum nengok gamnbo baby... Alalaaa tomei nyaaa... geyam betul!

ilahjy berkata...

t.kasih anna kongsi disini gmbr baby adam minta izin kak ilah simpan buat kenangan...kalu ramai2 buat rombong cik kiah p umah mas mau gamat dibuatnya kan annaa...kena buka khemah pula askar kami disana.. hehehe

Acik Erna berkata...

Alhamdulillah..Tahniah Mas..dan selamat menlani tempuh berpantang.

Nieza berkata...

Alhamdulillah...tumpang gembira tgk.comelnya anak mas ni...semoga mas dan baby sihat selalu..insyaAllah..:)

FnF Simple Life berkata...

alhamdulillah...tahniah buat Mas atas kelahiran baby...comel sgt

norhanim md zain berkata...

tahniah..mas..bestnya bila ada baby kat rumah. Suka cium baby..wangi

ibundo berkata...

tahniah buat mas

Norzie hany berkata...

Tahniah buat Mas...comeynya baby dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...