Selasa, 3 April 2012

Kek Karamel & tempahan lagi

Layan gambar kek jela..resepi dah ada kat SINI..sila jenguk..hehe


 Ni kek yang buat masa balik kampung haritu..dah laaaamaaa..hehe..saje tunjuk rupe kejadian..


Teeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt...>>>>>>>>>>kita tengok bawah lak eik..
v
v
v
Tempahan sepanjang minggu lepas, Alhamdulillah..

Tempahan dari Encik Fazly Ampang, kek karamel besday edible image Angry Bird untuk anaknya (ye ke?) Damia..Happy Belated Besday Damia..Moga membesar jadi anak yang baik & solehah ya..Harap semua suka & puas hati ya..tqvm..
 Kek Karamel order dari Kak Sheila minggu lepas..tq Kak Sheila, tq jugak utk hidangan makan tengahari yang sedap..hehe

 Kek Karamel order dari Siti Aisya..kawan & jiran fb area umah ni..tq Aisya..


Kek Karamel diorder oleh Kak Salfarina, Wangsa Maju? eh..lupa lak umah akak..hehe..tq Kak..harap sedap eh..


Ni pulak kek coklat Moist order dari Incik Abang, untuk bawa ke rumah kawannya yang xcident..buah tangan..(pst : bayor lom??) hehe..


2pcs Red Velvet Tiramisu Special order dari Intan..my reg.costumer..tq Intan..order lagi k..hehe

Ok...Nak order just Email /sms yer..tq..tata..Assalamualaikum..


9 ulasan:

Mas berkata...

nnti ko boleh buka kedai kek anna...
makin ligat ko berbisnes...
tahniah...
seronok aku nengoknya...

ZalinZalina berkata...

Anna...masa bila ke awak buat semua ni..baby tak kacau ke..respek tul kak ina kat awak la..

Liza berkata...

bnyak masyuk ye anna...rajin n kreatif betul la...suka akk tgk..

Sheila Shafeareen berkata...

Tahniah Anna, kek tu mmg sdp warna pun sweet..mcm sayang sangat nak di potong..tp kena potong jugak sbb nak jamu tetamu jauh....

Acik Erna berkata...

anna ..acik nya order..kek karamel bila na sampai..he he

ijayuji berkata...

Salam kak anna! order jer lah ngan akak malas betul ler kita nak buat2 ehehe... lama sgt2 tak buat kek karamel tp tu lerrr, lomah satu hal sbb kita sorang yg makan tp kalau buat bwhnyer kek cekelat rasa budak2 makan tp karamel kita jugak yg kena abiskan ehehe..

Mama Hawa/Mama Nani berkata...

Salam Anna :)
Semoga suksess dlm bisness wlpun kat rumah!!

Nieza berkata...

assalam anna, alhamdulillah tumpang gumbira tgk kejayaan kawan ni..boleh buka bakery ni. mantop dah kejadian kek karamel tu..bila dpt merasa ni??..hehe

CT Delima berkata...

AS'salam Anna

Wahhh...rezeki bertambah2 syukran. semoga bertambah2 lagi rezeki buat tahun ni dan tahun2 kemudian..Insya'Allah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...