Sabtu, 10 Disember 2011

FRUITS TART & POLKADOT Sulungku..

Assalamualaikum

Bersiaran seketika sambil berkejaran dengan masa..harap anda semua sihat walafiat & sentiasa didalam lindungan Allah s.w.t. Kepada yang masih sudi menapak ke blog ni, jutaan terima kasih kepada anda, dan kepada yang singgah komen & follow tapi takde jejak, cemana nih? Aa tak reti nak godek2 cari backlink..harap tlg letak link anda yer..hehe...tak celik IT sangat kita ni..Nak hantar jawapan balas pun tak tahu kemana nak hantar..huhu..sediss kan? Kena g skolah balik tak sempat dah, kang tak sempat masak lak..hehe..

Harini sekadar menempek gambar yang dah lapuk..maknanya bukan sehari 2 ni buat tapi agak2nya dah dkt sebulan kot..heheh..jgn marah, tuan rumah bizi & kdg2 buat2 bizi je..Ini percubaan pertama, hasil yang kurang memuaskan hati & pandangan mata..jadi letak gambor jela, kena belajar bagi pandai dulu baru kita kongsikan yang terbaik yer..agak2 nak buat cari le resepi kat blog kawan2 tepi tu..ramai dah buat kan..

FRUITS TART..nape lain macam je ek? heee

Apam dot dot yang tak berapa nak ber'dot' kat apam tu..siap ada jerawat lagi..

Kena study dulu baru boleh ambik order..heee..SELAMAT BERHUJUNG MINGGU..

11 ulasan:

quinnie berkata...

wah fruits tart pun dah buat...kita suka makan tang buah dia tu..hehehe

tah bila la kita ni nak buat apam dot2 ni...semua bahan dah ada..tuan badan yg malas...kekeke

Amie berkata...

Assalam Anna,
yang tak tahan tang tart tu tentulah buah2nya yang bertenggek comel atasnya tu...

LydSunshine berkata...

Fruit tart tu lain macam mungkin sbb custard tu tak berapa creamy kot. Warna dia mcm jernih. Btw, kalo tgk kat bhgn follower tu, 3 kali saya follow blog ni. Pengsan. ~

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot berkata...

!st time kak ros buat dulu pun ada jerawat apam tu,,hihihihi

LinRosly berkata...

Assalamualaikum Anna...

Perghhhh!!!!! Sedapnya....Kejam Sungguh Tayangkan Pic Yg Secantik Ni...Kak Lin Tak Leh Nak Rasaa!!!Huhuhu

Naz / Nadz COSK berkata...

Assallamualaikum ana..
Wah semakin kencang nampaknya bisnes.. Tahniah!.. Nanti buatkan akak order tart buah lak eh..

ilahjy berkata...

cuba lagi sampai jadi anna..polkodot tuuu kalu terlalu cair mmg naik lubang tuu kak dah tau kelemahan polkadot tuuu...
semoga bis ana berjaya.. cuba buat kek gulung zirafah lak pas ni yaaa hehehe..

anymz berkata...

nampak ok je tu ana..mula2 mmg le meragam kan?..pastu mesti laris jualan ana nanti..:)

CT Delima berkata...

As'salam Anna

k.ct ni suka makan fruit tart, tapi manjang jer malas ...hehehe. apam dot dot pun ada yang request kat rumah ni tengok angin lintang rajin lah nanti baru nak buat..hehehe

Nieza berkata...

wahh menarik tgk tart buah tu anna..lum pernah buat tart buah lagi nanti nk terai jugalah:)

Treat and Trick berkata...

Cantik sungguh tat and apam Anna, kak belum cuba lagi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...