Khamis, 3 Januari 2013

AYAM GORENG??

Assalamualaikum w.b.t

Bersua kembali..Alhamdulillah, setelah gabra seketika bila login blog x boleh, ingatkan salah passw.rupanya alamat email yang silap..haha..hampeh sungguh rasa gabra itu..Nampak sangat dah lama x login blog kan, update blog Biz pun guna henpon, tu yang ingat2 lupa tu..

Apa khabar orang kampung? eh...orang bandar..pekan..sungai..bukit,,semuala..sihat hendaknya ya InsyaAllah..semoga hari2 yang dilalui sentiasa dalam rahmat Ilahi..aamiin

Hari pertama persekolahan 2 jAN 2013 agak kalut ribut..pagi2 jahit lencana sekolah anak, hehe..Cik Abe tolong goreng nugget untuk sarapan dan bekal, haish..berterabur semua jadual..huhu..

Apapun semoga anak-anak sentiasa tenang dan dapat belajar dengan baik semasa sesi belajar ek..rasa baru je cuti, dah buka sekolah ye. Takde dahla pembantu2 Ummi nak jemur kain, angkat kain bila hujan atau lewat petang, tukang vakum lantai, susun pinggan dalam almari..ish..ish..sungguh besar jasa kalian sepanjang cuti sekolah ye anak-anak..Terima kasih la ye nak oii..hehe
Ok...berkaitan tajuk, menu simple pembuka blog..hehe..dah lama tak masak2, main tunjuk jek..kali ni ambil cuti dari order semua, masakle yg mudah dan cepat..tarrraaa...ayam goreng je?? Ko adeee??

Ayam goreng salut tepung aje..ratah jugakla ni kan, anak2 suka..mudah dan cepat

Sayur kesukaan Cik Abe dan anak-anak perempuan kami, sebiji labu air ni sekali hadap je,..sempoi sempoi betul..hehe..anak yang lelaki x makan sayur pulak..milih sangat lee..

Dah petang Cik Abe belikan Ais Kacang yang sedap ni lepas hantar anak2 pergi KAFA..yummyyy

JANGAN LUPA JENGUK SINI YA..---->>>>AnnaBaked@Home

Dah..dah...meh kita lipat kain baju secara berjemaah ya.....

6 ulasan:

sury@25february berkata...

Salam pn anna....dap tu ayam goleng ma.....simple2 pun x pe janji ank2 suke kn...:-)

Nooriah Abdullah berkata...

salam Anna,dah jumpa jalan masuk ke heee, patut lah lama tak nmpak dok nampak kt ig je,tukang baking ni biasa lah kan,dok sibok buat yg orang punya yg sendri simple2 je kan ok lah tu jnji masak sendiri hee

Cendana Kasih berkata...

begini lah menu2 utk tokeh2 kek yang bz... hahaha...

Qasey Honey berkata...

jdi la mak...ayam gurin pon sodappp...hehe...nk ratah jugak bleh..abc pon nk jugak ehh..hihi

tun_telani berkata...

kak annaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaa chemmmm!!! sroott sroottt... adeh, allergic habuk. byk ngat habuk lama x ngapdate.. nasib baik ingat lg email ngan password ye. haha

Treatntrick Treat and Trick berkata...

W'salam Anna...Dekor kek ni cukup mengancam..Kak belum cuba lagi tentang dekor kek ni, nanti bolih belajar dengan Anna...