Sabtu, 14 April 2012

Kek Lagi..Cheesetart juga..& Tiramisu pun ada...

Update gambar tempahan kek..yang termampu jela..kalau nak tengok tengok, takmo tengok kena jugak tengok, alang2 korang dah singgah kan..kuikuikui..




Kek Coklat Lapis Cheese + Choc.Ganache-9 inc= RM60.00





 50pcs Blueberry Cheesetart-RM35.00




Red Velvet Trifle Azzahra & Trifle Choc.Cheese Azzahra in a jars RM6.00/jar
Semua tu order dari regular costumer..Riza..tqvm






Kek Coklat Moist Simple untuk majlis doa selamat jiran..RM35.00









8 jars Red velvet Trifle Azzahra & Trifle Choc.Cheese Azzahra (RM6.00/jar)
order dari Cikgu Siti..


 






Kek Puding Karamel Saiz Mini (RM22.00) & Red Velvet Cupcakess (RM2.50/pcs)
order dari Aisyah, Ara Damansara
*Maaf ye Aisyah, karamel tu macam ada spoil skt masa lepas bakar, ada xcdent yg tak dapat dielakkan..huhu* nampak x licin je kan..











SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...(^_^)

7 ulasan:

tun_telani berkata...

wahh!! byknyer kek!! yg dlm jar tu comel.

Acik Erna berkata...

assalam anna..kalau tart pun tak leh pos ke

Amie berkata...

Assalamualaikum Anna,
izinkan Kak Amie duduk lama2 di sini, merenung2 kek yang ada... terutama yang chocolate ganache tu...sodap!

Mamasya berkata...

Salam Anna...slmt berhujung minggu.berderet2 tempahan...moga terus maju.rajin Anna...siap pasang pagar pink pada puding karamel...

HomeKreation berkata...

Aslmkm Anna. Hasil tgn anna jauh lebih cantik dari Along, kita ni kejung tgn bila bab2 deco ni...hehe.

SiTi AiSya mzm-fc berkata...

hehe ada nama kita la ! makaseh kak,sedap rv azzahra tu..x cukup !

Tanpa Nama berkata...

nk order redvelvet in jar tu... mcna cara?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...