Rabu, 14 September 2011

Terima Kasih Daun Keladi

Assalamualaikum w.b.t

Lamanya tak update blog rasanya kan..harini cuba ambil semangat nak menaip, adala suam2 kuku tu..hehe..
Apa khabar semua yang ada kat muka bumi nan indah & permai ni? Harap sihat2 sejahtera & sentiasa dalam lindungan Ilahi hendaknya.

Terima kasih buat yang masih sudi berkunjung ke blog cikai nih, terima kasih juga buat teman2 yg wish Raya & tak sempat nak balas..Selamat Hari Raya ye..ada raya lagi ni..open house sana sini, periuk kuali kat dapur pun berkilat & elok je tersusun kan..rumah korang le..rumah kita ni hari2 hubby ketuk periuk belanga..(habislah pecah periuk ko kena ketuk..)..hehee..ish..tak baik ngata hubby i tau..sopan santun je dia masak, tau-tau dah hitam dasar kuali....err..agak-agak kalo si dia yang berkenan ni baca apa dia buat yer? Mogok masuk dapo tak? ..ampooon bang..jangan stop masak, abang masak sedap...*gini gaya rasa macam nak berpantang setahun jek*..hehe

Ok..melalut sudah..maklum dah lama tak bersiaran kan..hehe..harini saja2 Ana nak letak n3 meraban..sebab dah tak tahu nak post n3 ttg apa.....agaknya ramai juga yang tak tahu kami dah punya anak 5..ramai jugak yang tahu..apa-apalah..seronok & meriah..penawar kata orang..kadang tu yang berlima tu ler 'pemening'nya..rezeki yang Allah bagi datangnya bersama Amanah & tanggungjawab agar kami laksanakan dengan sebaik-baiknya..InsyaAllah. Harapan & doa kami sebagai ibu bapa agar anak-anak menjadi mujahid & mujahidah yang soleh & solehah..Harapan yang kami gantungharapkan pada Ya Rabb..InsyaAllah..


Iniler gambar yang tak seberapa tu..edit sakan sebab tak cun gambarnya..hehe..tahun ni beraya kat kampung mertua..meriah sakan..cuma gambar takde lak nak tayang..

Baru-baru ni bertuah rasanya bila dapat kunjungan dari teman-teman bloggers..tak pernah bersua, tapi bila jumpa terasa akrab, harap tak serik datang lagi..Gambar? errrkk..takde gambar le kot..hehe..cuma sebahagian gambar hadiah yang dibawa, tu pun anak-anak berebut nak buka. Terima kasih buat KAK NADZ (COSK), IZAH (IML), KAKNAZ (BI D'BAYU), kawan2 suami, sepupu serta adik2 & kakak yang datang berkunjung sambil berhari raya..bersama hadiah yang macam2..juga duit raya..hehe


Buah tangan dari Kak Naz, tat nenas yang sangat sedap,(siyes nih..sedap sangat) kalau nak tempah boleh hubungi beliau yer..promote nih Kak Naz, kot2 tahun depan dapat free lagi..haha..bersama 2 helai kain tudung untuk anak dara berdua tu..suka sangat..


Terima Kasih Daun Keladi, 
Sudikanlah Datang Lagi,
Kepada teman-teman Yang Dekat Di Hati,
Bertemu Lagi Di Lain Hari..

9 ulasan:

Nazrah berkata...

Semoga persahabatan kita akan terus berpanjangan.... Insyallah..

Anna Qawina berkata...

I.Allah Kak Naz..y.kasih yer

Kak Sam berkata...

Lengkap dah hidup naz kut. Huahhhh nak baby girl...

izahdaut berkata...

Nanti snap gambr sikecik pkai baju baru ek. Hihi.. Semoga ukhuwah kite terus semarak. Aku tk serik je, ko lak nnti jemput ke ampng yee.. Nanti aku kompom masanya

nuwairani ismail berkata...

kalau rumah dekat2 nk jugak gi rumah kak ana...tp tunggu kak ana habis pantang la...buleh makan sedap2! heheh

mamaNoriz berkata...

wah, best nye kak...

meriah raya, dpat lak hadiah mcm2...
rezeki anak kan...

Sheila Shafeareen berkata...

Assalamualakum selamat beraya heheh meriah kan dgn zuriat yg ramai rezeki kurniaan Allah dan harta paling berharga...
seronok dpy kunjungan rakan2...

tun_telani berkata...

bestnyer! bestnyer!
insyaAllah ada rezeki tun pulak nk gi bertandang umah akak..

Juwita Jamaludin berkata...

meriahnya an dah 5 anak.. seronok je tegk.. rezeki Allah ..;) seronok kawan2 datang tgk baby kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...